Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος έχει τα μούτρα να τους κατακρίνει;

Ποιος έχει τα μούτρα να τους κατακρίνει;
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 - 13:15

Δεν με νοιάζουν οι λόγοι για τους οποίους ο Παναθηναϊκός ή οι Έλληνες διεθνείς παίκτες του (ή και οι δύο μαζί) αποφάσισαν να πάνε στο 2ο παιχνίδι της Εθνικής και μόνο ο (εκτός ροτέισον) Μήτογλου να πάει και στα δύο παιχνίδια των «παραθύρων». Αν κρύβεται κάτι από πίσω ή το οτιδήποτε… Δεν με ενδιαφέρει καν. Έτσι αποφάσισαν, με γεια τους και χαρά τους. Αφού μπορούν καλά κάνουν.

Γιατί όμως πρέπει να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι και σε αυτή τη σύγκριση; Να ο Παναθηναϊκός αυτό, να ο Ολυμπιακός το άλλο. Ο καθένας κοιτάει το καλύτερο για την ομάδα του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ- γιατί το ξεχνάμε αυτό και πέφτει «ανάθεμα» στους Έλληνες- και ο Στρέλνιεκς και ο Μιλουτίνοφ λοιπόν αποφάσισαν πως το καλύτερο για τους ίδιους και την ομάδα που τους πληρώνει και τους έχει εξασφαλίσει το μέλλον και τις οικογένειές τους είναι να μην πάνε στα «παράθυρα».

Ποιος έχει τα μούτρα να τους πει το οτιδήποτε; Ποιος έχει τα μούτρα, το ήθος και το θράσος να τους κατακρίνει γι αυτή την απόφασή τους;

Όταν ο Πρίντεζης δεν είχε χαρεί καν τρεις ημέρες την νεογέννητη κορούλα του και πήγε στο Ευρωμπάσκετ. Τι να του πουν τώρα; Όταν ο Παπανικολάου έχει επιστρέψει τραυματίας από την Εθνική. Όταν ο Σπανούλης παλαιότερα έπαιζε με πόδι… κατάμαυρο και τούμπανο και πρόσφερε. Πήγαινε τραυματίας και το πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή και τα άκουγε κι από πάνω από τους… καλοθελητές. Ο Παπαμακάριος ξεχνάτε ότι πήγαινε πάντα γνωρίζοντας ότι θα είναι ο τελευταίος που θα κοπεί και… κόβονταν; Πήγαινε πάντα!

Του Ολυμπιακού τι θα του πουν; Που ασφάλιζε με δικά του λεφτά τους παίκτες του σε Νέων Αντρών κόντρα στα ψεύδη της ΕΟΚ ότι είναι «πλήρως ασφαλισμένοι» και καλύπτονταν μόνο το 1/3; Θα του πουν τι τώρα, ότι δεν τους άφησε;

Κανείς μα κανείς δεν έχει καν δικαίωμα να τους προσάψει το παραμικρό. Ούτε στους παίκτες, ούτε στον Ολυμπιακό όταν αποδεδειγμένα στηρίζουν και προσφέρουν στην Εθνική ομάδα και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ας κοιτάξει ο Βασιλακόπουλος που τους έστειλε για φιλικό στη σάουνα της Πάτρας και κινδύνευαν όλοι με κατάγματα και μετά να μιλήσει για ανάπτυξη στα Εθνικά πρωταθλήματα.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 22/11/2017)

Διαβάστε επίσης

«Αρχηγέ… θα παίξω και για σας»!

«Αρχηγέ… θα παίξω και για σας»!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τη σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου στην Ισπανία και τη μεγάλη νίκη του Θρύλου επί της Βαλένθια.

Πόσο (μας) έλειψες…

Πόσο (μας) έλειψες…

Η ντρίμπλα-μαστίγιο πέταξε όρθιο όλο τον «ερυθρόλευκο» πάγκο που χειροκροτούσε. Το χάιδεμα στο κεφάλι του Παπανικολάου και το γερό πάτημα - Καλώς ήρθες αρχηγέ… - Γράφει ο Θεόφιλος Τυριντζής.

Η ηρεμία του Janis και το «βάθος»!

Η ηρεμία του Janis και το «βάθος»!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού και κάνει ειδική μνεία στον Λετονό γκαρντ, ο οποίος προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σύνθημα… ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Σύνθημα… ΕΝΟΤΗΤΑΣ!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» την άποψή του για τη νίκη του Θρύλου επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ.