Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο λάθος τους…

Το μεγαλύτερο λάθος τους…
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 17:28
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Την ώρα που η κουβέντα έχει φουντώσει για τις συνέπειες που θα έχει ο Ολυμπιακός, με την πρεμούρα της… απέναντι πλευράς να είναι μεγαλύτερη, καθώς άπαντες στο Λιμάνι –ομάδα και κόσμος- παρουσιάζονται συνεσταλμένοι, ήρεμοι και χαλαροί. Την ώρα που ψάχνονται για Αδριατικές λίγκες, Ευρωλίγκες και Α2. Την ώρα που βάζουν στο ίδιο τσουβάλι και εξίσωση εγκληματικές ενέργειες και απειλές με μία απλή κίνηση του να… κατέβεις στο ημίχρονο, έχοντας προσμετρήσει ακόμη και το γεγονός να μην σηκωθείς και φύγεις εν μέσω του αγώνα (;) για να μην προκαλέσεις. Την ώρα που «γλείφουν» ακόμα κι αυτοί που ανοίγουν τους φακέλους με τις αγωγές. Την ώρα που θα χαθούν προνόμια καθώς δεν θα ξανασφυρίξουν τον Ολυμπιακό…

Την ίδια ώρα… ουδείς εξ αυτών, δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος τους. Όπου κι αν βγει αυτή η υπόθεση, όποια κι αν είναι η κατάληξη, έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Πιστεύουν ότι είναι καβάλα στο άλογο, η έπαρση τους έχει τυφλώσει και δεν βλέπουν μπροστά τους.

Ένωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού με την ομάδα και ιδίως με τη διοίκηση. Συσπείρωσαν όλη την «οικογένεια» του Ολυμπιακού. Ακόμα κι αυτοί που «κατηγορούσαν» τους Αγγελόπουλους για αδράνεια και μη δραστικές αποφάσεις, είναι αυτοί που μπήκαν στην πρώτη γραμμή της «μάχης».

Αυτό είναι το λάθος σας…

Ο Ολυμπιακός, διοικήσεις και κόσμος μαζί, μια γροθιά, δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Συσπειρωμένος και ενωμένος και όπου βγει και να είστε σίγουροι, οι χαμένοι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι.

ΥΓ: Το παίζουν καμπόσοι αλλά δεν απαντάνε: Ξένους διαιτητές θέλετε; Μπορείτε; Αντέχετε; Εσείς δεν ήσασταν που λέγατε «ορίστε κερδίζουμε και με ξένους;» μετά το παιχνίδι της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ; Είστε;

ΥΓ2: Αφού υπάρχει κράτος και νόμος, όπως λέτε επίσημα, με τους ίδιους «νόμους» να κρίνεται και ο Ολυμπιακός. Την ίδια «αντιμετώπιση» από το Κράτος να έχει ο Ολυμπιακός, οι Αγγελόπουλοι και ο κόσμος του. Είστε; Να μπουκάρουν σε αποδυτήρια και να πετάνε κεριά. Να απειλούν, να εξυβρίζουν διαιτητές και γραμματεία και μετά να ζητάνε συγνώμη και να πέφτουν στα μαλακά. Είστε ρε; Το πάτε;

Διαβάστε επίσης

Μπερδεμένος… Σαν σε προετοιμασία!

Μπερδεμένος… Σαν σε προετοιμασία!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τον Ολυμπιακό που δείχνει ανακατεμένος και ψάχνεται σε ρόλους, τους 68 πόντους που σκοράρει μ.ο. τελευταία και τις ματιές που έπαψε να ρίχνει μπροστά στη βαθμολογία, αλλά πλέον κοιτάει… πίσω του.

Δείξτε κάτι…

Δείξτε κάτι…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής δεν αποκαρδιώνεται από την 5η σερί ήττα, αλλά απ΄ το ότι ο Ολυμπιακός δεν δείχνει μία αχτίδα φωτός αγωνιστική. Η μετάβαση στην άλλη εποχή δεν δείχνει ομαλή.
Τζόγαρε στη… ρουλέτα!

Τζόγαρε στη… ρουλέτα!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για το «διπλό» στο Τελ Αβίβ που χάθηκε στο 28' κι όχι στην τελευταία άμυνα ή την επίθεση του Πρίντεζη και τον γενικότερο προβληματισμό ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει να το βρει ξανά, εν μέσω «τελικών» και με νέο παίκτη να εντάσσεται.

Θέλει αλλαγές, όχι ισοπέδωση!

Θέλει αλλαγές, όχι ισοπέδωση!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για το στραπάτσο με την Μπαρτσελόνα, τα must win που έχει μπροστά, τις αλλαγές που είπε ο Μπλατ, τον… Πιέρια Χένρι που ψάχνει, τον Νάναλι και τον καταμερισμό του μπάτζετ!