Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αφήστε τους να «πνιγούν»!

Αφήστε τους να «πνιγούν»!
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 14:29
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο… Παρατήστε τους να "πνιγούν" στον βούρκο! Δεν αξίζουν καμία άλλη προσπάθεια. Ας βολευτεί ο κ. Ψαρράκης με την «προσωρινή» αναδιάρθρωση, ίσα-ίσα να μην πέσει φέτος, αλλά του χρόνου και να ζουν με σκυμμένο το κεφάλι οι υπόλοιποι στον Βασιλακόπουλο και να πιστεύουν τον Παναθηναϊκό, όπως την προηγούμενη φορά, που τους είπε «ελάτε μαζί μου για τηλεοπτικό συμβόλαιο» και πήγε μόνος του και υπέγραψε στη Nova (τότε) και οι υπόλοιποι το έμαθαν από… το διαφημιστικό της συνδρομητικής. Παρατήστε τους! Δεν αξίζουν! Μιλάμε για ερασιτέχνες που μόνο για το μπάσκετ δεν νοιάζονται όπως υποκρίνονται. Φαίνεται ξεκάθαρα τι θέλει και για τι κόπτεται ο καθένας.

Για να καταλάβετε με τι έχουμε να κάνουμε και για πόση υποκρισία μιλάμε: Αν θέλατε το καλό του πρωταθλήματος και του ελληνικού μπάσκετ, ο πρόεδρος που παίρνει 6.000 μηνιαίως και οι υπόλοιποι που κομπάζετε πως βάζετε λεφτά και δεν παίρνετε πίσω, αυτόματα, το ίδιο δευτερόλεπτο που ακούσατε ή σας μετέφεραν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλεσε τους «ερυθρόλευκους» «κότες» στις κάμερες, δημόσια, ενώπιον 30 δημοσιογράφων, το ίδιο δευτερόλεπτο έπρεπε να είχατε διακόψει το Δ.Σ και είτε να σχίζατε τα χαρτιά και να λέγατε «πάμε πάλι από την αρχή», είτε να πείτε «είμαστε ανίκανοι, βάζουμε λουκέτο».

Αλλά ο καλός υποκριτής τι έκανε; (διαβάζω από ανακοίνωση ΕΣΑΚΕ) «πρέπει να αυστηροποιηθεί το πειθαρχικό πλαίσιο για παραπτώματα των ιδιοικτητών, των παραγόντων των ΚΑΕ και όλων των εμπλεκομένων στο Πρωτάθλημα»! (σ.σ. άφησα επίτηδες το λάθος στο ιδιοκτητών).

Την ίδια ώρα που γράφατε αυτή την αερολογία- γιατί δεν υπάρχουν παρακλάδια, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για ποινές, τιμωρίες κτλ. - ο ιδιοκτήτης μιας ομάδας, που τυπικά δεν έχει δικαίωμα να είναι μέσα στην αίθουσα γιατί μέτοχος και ιδιοκτήτης φαίνεται άλλος- αποκαλούσε τους «ερυθρόλευκους» «κότες». Σας ξεφτίλισε! Εκείνη τη στιγμή σας ξεφτίλισε όλους. Σας έδειξε ότι είστε ένα τίποτα. Ότι κι αν περάσετε, όποια αερολογία με μορφή πρότασης, αυτός θα συνεχίσει να κάνει και να λέει τα δικά του.

Και ερωτώ κ. Γαλατσόπουλε, Ψαρράκη, Μάκη Αγγελόπουλε, κ. Βασιλειάδη που δεν ασχολείστε με το μπάσκετ και τους 50 που βρίσκονταν στην αίθουσα «Παύλος Γιαννακόπουλος» του ΕΣΑΚΕ στο ΟΑΚΑ. Αν ο Ολυμπιακός κατέβει τελικά στα πλέι οφ και έρθει η ώρα του ΣΕΦ, ο κόσμος που θα είναι μέσα και θα αιωρείται στο μυαλό του αυτό το «κότες», θα είναι ο κακός να υποθέσω. Ηθικός αυτουργός δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση. Θα φταίει ο κόσμος του Ολυμπιακού; Οι αλήτες που τα σπάνε; Θα φταίει η αντίδραση αλλά ποτέ η δράση; Γι αυτό είστε υποκριτές, ερασιτέχνες και «επικίνδυνοι». Γιατί σιωπήσατε, δεν αντιδράσατε άρα το δεχτήκατε…

Πάμε παρακάτω… Ο Μάνος Παπαδόπουλος βγήκε και είπε πως το 13-1 δεν είναι πραξικόπημα αλλά δημοκρατία. Είναι κάπως σαν τον «Νόμο του ΟΑΚΑ» ή ακόμα καλύτερα σαν τη «Δημοκρατία» του Βασιλακόπουλου. Του βαθιά Δημοκράτη αυτού ανθρώπου. Δεν είναι «δημοκρατία» Μάνο. Είναι φόβος. Ούτε «πραξικόπημα». Είναι φόβος. Φόβος στον «μεγάλο». Όποιος σηκώσει κεφάλι ξέρει τη μοίρα του. Πάνε τρεις επίλεκτοι στα παιχνίδια του και τον ισοπεδώνουν. Το ένιωσε για τα καλά ο Άρης επειδή τόλμησε να έχει προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη που ποτέ δεν θα του συγχωρήσουμε το γεγονός ότι πήγε προπονητής στον Ολυμπιακό. Το ένιωσε η Κύμη αλλά εκεί έγινε η μαλακία και σώθηκε τελικά και έπεσε το Λαύριο, που ξεμπρόστιασε ο πρόεδρός του τον αντιπρόεδρό του/ δικηγόρο του/ μέλος του Δ.Σ. που τόλμησε η άποψή του να συνταχθεί με αυτά που λέει ο Ολυμπιακός. Πως είπατε; Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά ο Άρης Λυχναράς στο Λαύριο; Και τι έκανε τότε μέσα στην αίθουσα; Τι δουλειά είχε; Μόνο ιδιοκτήτες και μέλη του Δ.Σ. δεν είπαν; Τι έκαναν όλοι αυτοί μέσα; Πλην του Χρήστου Μπαφέ (team manager) του Ολυμπιακού, κανείς δεν είχε την ευθιξία να σηκωθεί και να βγει εκτός αιθούσης. Είδαν που ήταν ένας και του είπαν «άντε κάτσε και εσύ». Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή. Το θέατρο του παραλόγου!

Και έκατσαν να συζητήσουν και ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα με πλήρη φάκελο (τον κορμό παρουσίασε, δεν φαντάζεστε πόσα άλλα υπάρχουν ακόμα και για τις… καντίνες που λέει ο λόγος) και αυτό που τους έκαιγε ήταν να ψηφίσουν για την αναδιάρθρωση. Προσέξτε όμως: Για του χρόνου. Να μην πέσει κανείς (τυχεράκια Ψαρράκη που ήθελες να βάλεις (;) και υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ) και να έχουμε 16 ομάδες, αλλά του παραχρόνου να επιστρέψουμε στις 14 ομάδες. Ρε πλάκα κάνετε; Ποιος ο λόγος να γίνει αυτό τότε; Γιατί να γίνει αναδιάρθρωση; Για να μην πέσει το Λαύριο και ο Κολοσσός; Να μην πέσουν «αγαπημένες» ομάδες; Σε άλλη χώρα θα σας είχαν πάρει ήδη με τις ντομάτες. Μας νοιάζει να παίξουμε όπως τα πλέι οφ (καλά τον Παναθηναϊκό τον νοιάζει να μην κατέβει ο Ολυμπιακός για να υποβιβαστεί και τους άλλους για να μην πληρώνουν εξτρά τους ξένους) και γράψαμε τέσσερις προτάσεις χωρίς συγκεκριμένα πράγματα (σ.σ. ναι, να τιμωρείται ιδιοκτήτης που παρεκτρέπετε, αλλά ποια η ποινή του, πότε θα γίνει αυτό, πως; Καμία σαφήνεια) απλά γενικόλογα και περιμένουμε τώρα τον «μεγάλο» μπασκετάρχη να τις εγκρίνει. Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να είναι δέσμιο του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Καληνύχτα σας!

Παρατήστε τους να πνιγούν στην λάσπη και στον βούρκο... Που θέλατε κι από πάνω να παραιτηθείτε από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και να πάρουν λεφτά χάρη στο brand name του Ολυμπιακού! Αφήστε τους να πάρουν αυτό που αξίζουν!

ΥΓ: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα διάβαζα τις προτάσεις του Παναθηναϊκού! Ποιες είναι; Γνωρίζει κανείς; Υπάρχουν;

Διαβάστε επίσης

Πρέπει να φτιάξει (ξανά) την εικόνα του!

Πρέπει να φτιάξει (ξανά) την εικόνα του!

Ο Θεόφιλος Τυριντζής κάνει σκέψεις για το πώς πρέπει να φτιάξει ο Ολυμπιακός ξανά την εικόνα του. Το «μάγκωμα» ενός δικό του παιδιού και οι σκέψεις των Αμερικανών που είναι καθαρά business γι αυτούς.

Μέχρι τέλους δεν είπαμε;

Μέχρι τέλους δεν είπαμε;

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, το πρωτάθλημα που έγινε λαϊκή αγορά και ξεπουλάει ΑΦΜ και το τι περιμένει από τους Αγγελόπουλους. Ένας δρόμος υπάρχει μόνο!

Είναι αργά για δάκρυα…

Είναι αργά για δάκρυα…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής γράφει για τους «μικρούς» που χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα στο πτώμα του ελληνικού μπάσκετ. Τα λεφτά από την ΕΡΤ και τον χορηγό να πάρουμε και μετά κρυβόμαστε και λέμε «να τελειώσει όπως-όπως». Κλάψτε τώρα…

Από εποχή Κορυδαλλού…

Από εποχή Κορυδαλλού…

Ο Θεόφιλος Τυριντζής συστήνει μία λογική και ψύχραιμη ματιά στις υποθέσεις των Ουέμπερ και Τουπάν. Θυμήθηκε μια ιστορία με τον Τζόρτζεβιτς. Προτάσσει την ατάκα του Μιλουτίνοφ και προσδοκά για το «αύριο» με ολική αναδόμηση.