Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη «θέση μας» στο Καραϊσκάκη

Είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη «θέση μας» στο Καραϊσκάκη
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 - 11:09
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Αυτό είναι λοιπόν. Αυτό είναι το νέο του καλοκαιριού. Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και η -επικείμενη πλέον, όπως όλα δείχνουν- επιστροφή του λαού του Ολυμπιακού, στο σπίτι μας! Στο γήπεδο Καραϊσκάκη! ΑΥΤΟ είναι το νέο του καλοκαιριού, κατά την ταπεινή μου γνώμη, πέρα και πάνω από οποιαδήποτε μεταγραφάρα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν το παίζω και υπεράνω, μπλαζέ και χορτασμένος, έτσι; Πανηγυρίζω κάθε μεταγραφή, όπως πανηγυρίζω κάθε γκολ, κάθε κερδισμένο κόρνερ, κάθε νίκη, κάθε τίτλο. Και θέλω και εγώ, όπως όλοι μας και όπως πρώτος από όλους ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το καλύτερο για τον Θρύλο. Αλλά αυτή τη στιγμή, ένα είναι το μεγάλο νέο του καλοκαιριού: ΞΑΝΑ Μ47Ι! Ξανά μαζί…

Αλλά οφείλω να τονίσω κάτι που έχω στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή. Το «αγοράζω διαρκείας» δεν είναι απλά «αγοράζω διαρκείας». Και το «ανανεώνω και την περσινή μου θέση» δεν είναι απλά «παίρνω ένα εικονικό εισιτήριο διαρκείας» και τελείωσε… Είναι πολλά περισσότερα. Είναι η ιερή σύνδεση του «αγοράζω το διαρκείας μου» με το «στηρίζω τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό». Στηρίζουμε τη μεγάλη μας αγάπη. Δεν είναι απλό. Είναι σπουδαίο. Και ουσιώδες. Θυμίζω:

Η σημασία του να στεκόμαστε δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό δεν είναι, επίσης, κάτι απλό. Είναι κάτι πολύ, πολύ μεγάλο. Μεγάλο όσο η Ευρωπαϊκή Κούπα που σήκωσαν φέτος τα κορίτσια του Πόλο! Μεγάλο όσο οι μεταγραφές που γίνονται σε ΟΛΑ τα αθλήματα, από τη Διοίκηση Κουντούρη, πάντα με τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο Ολυμπιακός δεν γιγαντώθηκε εν μία νυκτί, ούτε έφτασε εν μία νυκτί σε αυτά τα επίπεδα… Χρειάστηκε ΠΟΛΛΗ και ΣΚΛΗΡΗ δουλειά, η οποία συνεχίζεται.

Και ο κόσμος ήταν και είναι ΠΑΡΩΝ! Δόρυ και ασπίδα, δίπλα στην ομάδα! Με τη στήριξη του κόσμου, με τα Μέλη, με τις Κάρτες Μελών και με τις Κάρτες Φιλάθλων, ο Θρύλος έχει κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Και έχει αλλάξει την αθλητική ιστορία στην Ελλάδα! Έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα προς τη μεριά του Θρύλου και μόνο! Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει σε τίτλους, σε επιτυχίες, σε διακρίσεις, σε ΜΕΓΕΘΟΣ, στην Ευρώπη! Δεν μιλάμε για την Ελλάδα, όπου στη «Χρυσή Δεκαετία» (11ετία πλέον) Μαρινάκη και φυσικά με τη Διοίκηση Κουντούρη, ο Ολυμπιακός ανέβηκε το Έβερεστ και οι άλλοι είναι ακόμα στους πρόποδες… Αλλά μιλάμε για την Ευρώπη, όπου ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει ΚΟΡΥΦΑΙΟ μέγεθος και απέναντι σε όλα τα κορυφαία μεγέθη της Ευρώπης, χτυπάει τίτλους και τεράστιες επιτυχίες!

Τα βλέπουμε όλοι τι γίνεται, πραγματικά δεν είναι απαραίτητο το να επεκταθώ πολύ. Η χρονιά που πέρασε, η δύσκολη αυτή χρονιά, με τον κόσμο μακριά από τις ομάδες, όλες τις ομάδες, ήταν διδακτική. Έδειξε ξεκάθαρα το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτού του Συλλόγου. Το πως μπορεί, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, να σταθεί στο ύψος του και να κατακτήσει την Ευρώπη! Και όλα αυτά γίνονται με τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού. Δεν είναι απλώς μία ιδέα, είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που το λέμε μεταξύ μας. «Εμείς στηρίζουμε τον Ολυμπιακό». Ναι, έτσι είναι! Είμαστε ΟΛΟΙ κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου και όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε. Το να είναι κανείς ενήμερο Μέλος του Ερασιτέχνη, το να βγάζει κάρτα Φιλάθλου, για το εισιτήριό του, είναι η ιερή σύνδεση με κάθε μεγάλη επιτυχία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου…

ΥΓ. Εξάλλου, πόσο τέλειο είναι το να πάρεις το pinάκι με την Ευρωκούπα που κατέκτησαν οι κοριτσάρες του πόλο; Κάνε αυτό που πρέπει για τον Σύλλογο, για σένα τον ίδιο. Και ξέρεις ότι η ανταμοιβή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αρχίζει από ένα απίθανο pin και καταλήγει στις αμέτρητες χαρές, τις οποίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μας προσφέρει, χρόνια και χρόνια τώρα… Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι από το 2004 είναι εκεί. Στη θέση τους. Αυτό το συναίσθημα είναι που εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ βάζουμε πάνω από όλα… Και αυτό ήταν και παραμένει ο οδηγός μας… Και πολλά έγραψα. Τα λέμε στο Καραϊσκάκη!

Διαβάστε επίσης