Ντουντούκα
Μπαίνουμε σε ρυθμό Champions League. Αφήνουμε τους άλλους στη... μιζέρια τους.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM
Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος
ΜΠΑΣΚΕΤ 21/10/19, 21:15

Θεραπεία ο Κόνιαρης ελέω τραβήγματος

Ένα ψιλό-τράβηγμα που αισθάνθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης είναι ο λόγος για τον οποίο ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την Δευτέρα (21/10).

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!
ΜΠΑΣΚΕΤ 21/10/19, 20:18

Γκαρντ και γρήγορο «πικ εν ρολ» ψηλό!

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει κάνει την προεργασία του και αναζητά δύο παίκτες που θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Ποιους έχει απορρίψει…

Προσεχώς αλλαγές…
ΜΠΑΣΚΕΤ 19/10/19, 19:49

Προσεχώς αλλαγές…

Ο Κεστούτις Κεμζούρα αναμένει την απόφαση της διοίκησης. Έχει δηλώσει έτοιμος να σηκώσει το φορτίο μέχρι τέλους. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει αυτός στον πάγκο του Ολυμπιακού και να παραδώσει την έκθεσή του για τις αλλαγές/αντικαταστάσεις που θέλει να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»
ΜΠΑΣΚΕΤ 19/10/19, 00:34

«Θα ήθελα αλλαγές, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προβληματισμένος μετά την ήττα από τη Ζενίτ ανέφερε πως επιθυμεί να κάνει αλλαγές και προσθήκες στο ρόστερ, βέβαια, δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι πρόεδροι του είχαν πει μείνει στα δύο εντός παιχνίδια (Βαλένθια, Ζενίτ) και… βλέπουμε.

«Πρέπει να… βγούμε μπροστά!»
ΜΠΑΣΚΕΤ 19/10/19, 00:25

«Πρέπει να… βγούμε μπροστά!»

To σύνθημα για αντίδραση έδωσε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, σε δηλώσεις του, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζενίτ στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα…

Σελίδα: από 1002