Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε δείξει μέταλλο, στόχος η πρόκριση»

«Έχουμε δείξει μέταλλο, στόχος η πρόκριση»
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 - 20:07

Στην ποιότητα και στο μέταλλο που διαθέτει ο Ολυμπιακός στέκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ του Θρύλου δεν ψάχνει δικαιολογίες για τις απουσίες και, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας.

«Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο πάνω στο οποίο είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε. Δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και από εκεί και πέρα, όταν κάνεις λάθη και δεν είσαι συγκεντρωμένος, οι ομάδες που έχουν ποιότητα και καλούς παίκτες μπορούν και το εκμεταλλεύονται», δήλωσε αρχικά ο Παπαπέτρου.

Για το πόσο επηρεάζει τη συνέχεια της διοργάνωσης ο υψηλός βαθμός δυσκολίας του ομίλου στο Top16: «Δεν μας νοιάζουν τα... σταυρώματα για την ώρα, δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έναν-έναν αγώνα κάθε φορά, γιατί ο στόχος μας είναι να προκριθούμε. Δεν μας ενδιαφέρει με ποιον θα παίξουμε στη συνέχεια, το θέμα είναι τι θα κάνουμε τώρα».

Για το πώς ανταπεξέρχονται στον Ολυμπιακό στην... κακοδαιμονία των τραυματισμών: «Η ομάδα είναι καλή, είναι δυνατή κι έχει δείξει μέταλλο. Οι τραυματισμοί σίγουρα βοηθούν και κάποιους παίκτες με μικρότερο ρόλο στο rotation. Εμείς θέλουμε κυρίως να είμαστε υγιείς και βέβαια ιδανικά να μπορούν να παίζουν όλοι οι παίκτες. Έτσι θα φανεί και η πραγματική δυναμική της ομάδας. Προς το παρόν έχουμε τον Βασίλη και τον Ματ έξω, ενώ ήταν εκτός και ο Αγραβάνης, οπότε τους περιμένουμε για να είμαστε πλήρεις».

Διαβάστε επίσης

Τώρα θα δούμε την κανονική Ευρωλίγκα

Τώρα θα δούμε την κανονική Ευρωλίγκα

Ο Τόλης Λεούσης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θρύλο και σχολιάζει πως αν επιτέλους σπάσει αυτή η ρημάδα η γκίνια με τους τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ...

«Όλα είναι θέμα καρδιάς»

«Όλα είναι θέμα καρδιάς»

Για τον όμιλο «φωτιά» του Ολυμπιακού στο Top 16 μίλησε ο Σον Τζέιμς τονίζοντας πως ο Θρύλος μπορεί να περάσει στα πλέι οφ.

«Δύσκολο και σκληρό παιχνίδι»

«Δύσκολο και σκληρό παιχνίδι»

Η ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας την Κυριακή και αν κερδίσει, θα καταφέρει να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδας.