Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Μπάρτσα αποφάσισε, στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου»

«Η Μπάρτσα αποφάσισε, στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου»
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 - 18:04

Ευχάριστα είναι τα νέα που φτάνουν από την Ισπανία και έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και εκείνο που απέμενε, ήταν η απόφαση της ομάδας της Μπαρτσελόνα. Αν θα «μάτσαρε» δηλαδή την πρόταση του Θρύλου για να τον κρατήσει ή αν δεν θα το έκανε αυτό, δίνοντάς του το δικαίωμα να επιστρέψει στον Πειραιά.

Και όπως γράφει η «Sport», η Μπάρτσα αποφάσισε να αφήσει τον παίκτη να έρθει στο Λιμάνι. «Το μυστήριο λύθηκε», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, που του έχει προσφέρει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο.

Από εκεί και πέρα, εξηγούνται μερικοί λόγοι οι οποίοι οδήγησαν την Μπαρτσελόνα να πάρει αυτή την απόφαση, σημειώνοντας πως λόγω των 15 παικτών που ήθελε να έχει διαθέσιμους ο Χάβι Πασκουάλ, με την επιστροφή του Παπανικολάου, θα χαλούσε κάπως το ροτέισον και αναλογιζόμενος τα υπέρ και κατά, πήρε την απόφαση να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό, έστω και αν σκεφτόταν σοβαρά τον κίνδυνο να δυναμώσει τον αντίπαλό του στον όμιλο του Top-16.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Παπανικολάου επιστρέφει στον Ολυμπιακό και απομένουν απλά οι τυπικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει του Παπανικολάου!

Τελειώνει του Παπανικολάου!

Σε λίγη ώρα η Μπαρτσελόνα θα ανακοινώσει την απόφασή της για τον διεθνή φόργουορντ - Ολα δείχνουν ότι δεν θα «ματσάρει» την προσφορά του Θρύλου και ο Κώστας θα ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα»!

Εν αναμονή για «Παπ»!

Εν αναμονή για «Παπ»!

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει αποφασίσει και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ερχεται στον Θρύλο ο Κώστας!

Ερχεται στον Θρύλο ο Κώστας!

Μίλησε τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και ξεκαθάρισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο Θρύλος * Την Τρίτη επισημοποιείται...