Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίκτης επιπέδου ΝΒΑ ο Παπανικολάου»

«Παίκτης επιπέδου ΝΒΑ ο Παπανικολάου»
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 - 23:30

Με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Παπανικολάου, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη επιπέδου ΝΒΑ, μίλησε στην κάμερα του OTE TV ο Κρις Φλέμινγκ, μέλος του τεχνικού επιτελείου των Ντένβερ Νάγκετς. «Μας βοήθησε πολύ ο Παπανικολάου. Προφανώς όλοι γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας είναι. Δούλεψε πολύ. Η διοίκηση αποφάσισε πως χρειάζεται κάτι άλλο, αλλά ο Παπανικολάου είναι σίγουρα παίκτης επιπέδου ΝΒΑ.

Η αποχώρησή του είχε να κάνει με την κατάσταση της ομάδας. Εκτιμήσαμε ότι μπορούσε να παίξει και στο «3» και στο «4». Η διοίκηση, όμως, επέλεξε πως θέλει να πάρει κάποιον άλλον. Σίγουρα, όμως, είναι ένας παίκτης επιπέδου ΝΒΑ».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά τη φυγή του Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είχαμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, είναι γεγονός. Προφανώς, ήταν μια σπουδαία ευκαιρία. Απολάμβανα να βλέπω αυτή την ομάδα. Είχαν όμως επιτυχία την επόμενη σεζόν και απόλαυσα να τους βλέπω».

Διαβάστε επίσης

Με Πρίντεζη στη «μάχη»!

Με Πρίντεζη στη «μάχη»!

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν γινόταν να χάσει το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης - Γυμνάστηκε με την ομάδα σήμερα, αύριο μπαίνει σε φουλ ρυθμό...