Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θωρηκτό» ο Γιανγκ!

«Θωρηκτό» ο Γιανγκ!
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 - 23:15

Το Ρέθυμνο αντιμετώπισε την Κυριακή το απόγευμα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε άνετα με 83-58. Με διαφορά 25 πόντων κέρδισε λοιπόν ο Θρύλος τον αγώνα, ο οποίος ήταν σούπερ και δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στο ματς έπαιξε και ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προπάντων, ψυχολογική. Ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας του Ολυμπιακού, έτρεξε, πήδηξε, κάρφωσε και έδειξε πως βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο 100%.

Γιατί τώρα είναι ακόμα στο 80%. Φαίνεται. Απλά, την Κυριακή ήταν καλός με αντίπαλο το Ρέθυμνο και φάνηκε να φοβάται λιγότερο να πατήσει με δύναμη.

Σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό ο Γιανγκ, που όσο πιο γρήγορα βρει τον καλό του εαυτό το θηρίο, τόσο το καλύτερο για όλους.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Στηβ (pic)

Χρόνια πολλά Στηβ (pic)

Ο Στηβ Γιατζόγλου, ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, έχει τα γενέθλιά του και η ΚΑΕ του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Γέμισε με παιδιά το ΔΑΚ Γλυφάδας (pic)

Γέμισε με παιδιά το ΔΑΚ Γλυφάδας (pic)

Τα παιδιά από τον Αθλητικό Σύλλογο Εκπαιδευτηρίων Μπουκάλη παρακολούθησαν από κοντά το ματς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ!