Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είδε Θρύλο στο νοσοκομείο ο Χάκετ

Είδε Θρύλο στο νοσοκομείο ο Χάκετ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 23:12

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ντάνιελ Χάκετ, όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση, καθώς πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι κόντρα στην Ούνιξ Καζάν.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού αμέσως μετά την επιτυχημένη επέμβαση του ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και παρακολουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αμερικανοιταλός με το συγκεκριμένο ποστάρισμα ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους, ενώ έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του για τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Σερβίας.

Αναλυτικά τι έγραψε στο ποστάρισμα του ο Ντάνιελ Χάκετ:

«Η εγχείριση τελείωσε και πήγε καλά! Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλιά μου που έλαβα! Ξύπνησα πάνω στην ώρα για να δω τον αγώνα. Πάμε παιδιά!»

Διαβάστε επίσης

«Αυτό που μετράει είναι οι νίκες»

«Αυτό που μετράει είναι οι νίκες»

Ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έκανε καλή άμυνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και πέτυχε μια σημαντική νίκη.

Ετοιμοπόλεμος ο Kill Bill (pic)

Ετοιμοπόλεμος ο Kill Bill (pic)

Ο αρχηγός και ηγέτης του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, θα δώσει το «παρών» στη βραδινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς δοκίμασε το πρωί το πόδι του και νιώθει καλύτερα.