Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προέχει ο Προμηθέας

Προέχει ο Προμηθέας
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 - 18:38

Μπορεί να έχουμε Χριστούγεννα, ωστόσο, για τους παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν γιορτές στο παρκέ, καθώς, αύριο, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Προμηθέα Πατρών για την 12η αγωνιστική της Α1.

Το όνομα του Προμηθέα φυσικά δεν τρομάζει κανέναν στον Ολυμπιακό, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, για να πάρει την 12η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει με τίποτα οι παίκτες του να χαλαρώσουν, καθώς όπως φάνηκε και στο ματς με την Δόξα Λευκάδας τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες κρύβουν παγίδες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και πειθαρχημένος, προκειμένου να κερδίσει και να παραμείνει αήττητος.

Ο αγώνας με τον Προμηθέα θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και θα ξεκινήσεις τις 18:00. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα περάσουν τις γιορτές μαζί με την ομάδα μπάσκετ και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη. Μετά το ματς με την ομάδα της Πάτρας ο Ολυμπιακός θα στρέψει το βλέμμα του στο πολύ κρίσιμο, αλλά και δύσκολο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την Φενερμπαχτσέ

Νίκη για την Φενερμπαχτσέ

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας κέρδισε εντός έδρας την Τραμπζονσπόρ με 98-78.

Στο Πέζαρο ο Χάκετ (pic)

Στο Πέζαρο ο Χάκετ (pic)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία και είπε κι αυτός να αναρτήσει μια φωτογραφία.