Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα έτσι θα γίνεται!

Πάντα έτσι θα γίνεται!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 15:29

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν με 67-77 στο ΣΕΦ και δυστυχώς έκανε φτερά εκ νέου το εν λόγω τρόπαιο, το οποίο έχει να κατακτηθεί από το 2011! Από τότε, πάντα μας αποκλείσει ο βάζελος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, οφείλουν να καταλάβουν πως όταν το ματς είναι πόντο, πόντο, ΠΑΝΤΑ οι γκρι θα δίνουν σφυρίγματα σαν τα χθεσινά. Και ΟΛΑ θα είναι υπέρ του ΠΑΟ. Η αβάντα ποτέ δεν χάνεται, άλλωστε.

Άρα, τι θα πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες; Να τους πατούν το κεφάλι (σε αθλητικούς όρους βέβαια), από την αρχή. Έτσι, ό,τι και να κάνουν οι γκρι θα πέφτει στο κενό και θα έρχονται φυσικά οι νίκες.

Μέτριος ήταν ο Ολυμπιακός χθες, το ξέρουμε όλοι μας αυτό. Και προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον κατά το μέτρο του δυνατού παρόμοια σφυρίγματα, καλά θα κάνουν να μπαίνουν από την αρχή δυνατά και να παίρνουν μεγάλη διαφορά στο σκορ και από τους... οκτώ.

Διαβάστε επίσης

«Συγχαρητήρια…»

«Συγχαρητήρια…»

Χυδαία φραστική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσω των social media - Ανάρτηση με νόημα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Θετικές σκέψεις και προχώρα» (pic)

«Θετικές σκέψεις και προχώρα» (pic)

Ένα ρητό... ζωής του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δανείστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για να στείλει σε όλους το μήνυμα πως ό,τι κι αν σου συμβεί, εσύ οφείλεις να συνεχίζεις.