Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100%»

«Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100%»
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 - 22:00

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έκανε περίπατο κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον οποίο νίκησε με 80-49. Η Εβίνα Σταμάτη μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι παρότι ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας, όλες οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100% και νομίζω ότι το καταφέραμε ανεξάρτητα από την αστοχία μας σε κάποια σημεία. Καταφέραμε και δείξαμε ότι μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% κυρίως σε αμυντικό επίπεδο»

Διαβάστε επίσης

Είδε τον αδερφό του ο Παπαπέτρου

Είδε τον αδερφό του ο Παπαπέτρου

Ο διεθνής φόργουορντ βρέθηκε στο γήπεδο του Εσπέρου και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες του αδερφό του, ο οποίος αγωνίζεται στον Εθνικό.

Η διαφορά στην… επίθεση!

Η διαφορά στην… επίθεση!

Το πλάνο στο ματς με την Ούνιξ ήταν άρτια καταρτισμένο και παρά το σφικτό ροτέισον και τις σημαντικές απώλειες, ακολουθήθηκε στο έπακρον, με τους «ερυθρόλευκους» να κατανοούν πως ο καθείς από την πλευρά του έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν και να παίξει για… δύο!

«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τη νίκη επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και τόνισε ότι αν ο Ολυμπιακός έβαζε κάποια από τα ελεύθερα τρίποντα που έχασε τότε το σκορ θα είχε ξεπεράσει τους 100 πόντους.