Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλαυσαν το διήμερό τους

Απόλαυσαν το διήμερό τους
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 22:08

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου εκμεταλλεύτηκαν το διήμερο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ο Ελληνας τεχνικός και έτσι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν… τις μπαταρίες τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο χωρίς άγχη και να επισκεφτούν τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν επίσης πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους και θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα, αρχής γενομένης στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα.

Ετσι, από το Σάββατο οι παίκτες του Ελληνα τεχνικού θα πρέπει να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη

Υμνοι Ιβκοβιτς για Σπανούλη

Ο πρώην προπονητής του Θρύλου εκθείασε τον αρχηγό και ηγέτη του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του αφιερώματος της Ευρωλίγκας στον άσο των «ερυθρόλευκων».

«Δεν σταματάει να δουλεύει»

«Δεν σταματάει να δουλεύει»

Ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης ύμνησε τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν σταματάει να δουλεύει παρότι είναι 34 χρονών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Έδωσε… τον αρχηγό του ο Λοτζέσκι

Έδωσε… τον αρχηγό του ο Λοτζέσκι

Ο Ματ Λοτζέσκι σε ερώτηση από την Ευρωλίγκα για το ποιος καθυστερεί περισσότερο να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας του έδωσε… τον Βασίλη Σπανούλη.