Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παλεύει για Φενέρ ο Γιανγκ

Το παλεύει για Φενέρ ο Γιανγκ
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 21:51

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Στην προπόνηση του Σαββάτου οι Γιανγκ και Σπανούλης έκαναν αποθεραπεία, με τον Αμερικανό σέντερ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οσον αφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς ο τεχνικός του Θρύλου προτίμησε να τον ξεκουράσει. Ο «Παπ» θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες να προπονηθεί και να τεθεί στη διάθεση του Σφαιρόπουλου ενόψει του παιχνιδιού με την τούρκικη ομάδα.

Από την άλλη, ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε την αποθεραπεία του, με τον αρχηγό του Θρύλου να δίνει μάχη για να προλάβει τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης

Sold out το Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός

Sold out το Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός

Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Να διευρύνουμε το σερί μας»

«Να διευρύνουμε το σερί μας»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθλητικό Συκεών, κόντρα στον οποίο ο Θρύλος θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Πρωτόγνωρη απόφαση

Πρωτόγνωρη απόφαση

Ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε από το ΑΣΕΑΔ για την ένσταση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός, για τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση.