Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικός» με Γαλατά!

«Τελικός» με Γαλατά!
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 - 12:51

Τη Γαλατά αντιμετωπίζει για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός την Παρασκευή στο ΣΕΦ, με τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη. Αυτό γράφεται διότι οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν μερικά προβλήματα και γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Αλλά και για να πάρει τη ρεβάνς της ήττας του στην Τουρκία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί το παιχνίδι να είναι εύκολο θεωρητικά, αλλά στην πράξη οι Πειραιώτες δεν το βλέπουν έτσι. Κάθε άλλο. Μπορεί ο αντίπαλος να μην έχει ελπίδες και να είναι αδύναμος, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα δουν την αναμέτρηση χαλαρά και αδιάφορα. Δεν θα υποτιμήσουν τη Γαλατά δηλαδή.

Το ματς είναι ακόμα ένας «τελικός», καθώς ο Θρύλος έχει τελειώσει τη μισή δουλειά και θέλει να την ολοκληρώσει. Έχει προκριθεί στην οκτάδα, απλά θέλει να σφραγίσει το πλεονέκτημα της έδρας. Για αυτό είναι απαραίτητη η νίκη την Παρασκευή στο ΣΕΦ, πολύ απλά για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες.

Διαβάστε επίσης

Πυρετό ο Σπανούλης

Πυρετό ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Γαλατάσαραϊ θα κριθεί από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο την τελευταία στιγμή.