Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε μέρα έχεις έναν νέο στόχο» (vid)

«Κάθε μέρα έχεις έναν νέο στόχο» (vid)
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 - 08:47

Αναμφισβήτητα, μια από τις στιγμές που έχουν μείνει σε όλους τους μπασκετόφιλους και περιλαμβάνεται στην ενότητα Istanbul Icons, είναι το νικητήριο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Πόλης το 2012, όταν χάρισε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό, κάνοντας με τη χαρακτηριστική του κίνηση το 62-61 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, τότε, είχαν περάσει 20 ακριβώς χρόνια, όταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στην ίδια πόλη, με buzzer beater κι αυτός είχε χαρίσει το Κύπελλο στην Παρτιζάν, με τρίποντο, δίνοντας τη νίκη στον αγώνα με την Μπανταλόνα.

Φιλοξενούνται, από εκεί και πέρα και δηλώσεις του Πρίντεζη, ο οποίος σημειώνει πιο χαρακτηριστικά για αυτή τη μεγάλη στιγμή της καριέρας του.

«Όταν συνεχίζεις να παίζεις, δεν το σκέφτεσαι και τόσο πολύ. Κάθε μέρα βάζεις κι έναν στόχο. Αν θες να είσαι καλός επαγγελματίας, πρέπει να σκέφτεσαι έτσι. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν αποσυρθώ. Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας, αλλά ως παίκτης θα συνεχίσω να προετοιμάζομαι και να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ», ήταν τα λόγια του.

Θυμηθείτε κι εσείς αυτή τη μεγάλη στιγμή...

Διαβάστε επίσης

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την ήττα από την Εφές και παράλληλα έκανε ειδική μνεία στον κόσμο, ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών» και κέρδισε τη μάχη της κερκίδας.

«Δεν τα παρατάει ποτέ ο Ολυμπιακός»

«Δεν τα παρατάει ποτέ ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τόνισε ότι ένα δύσκολο παιχνίδι και επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός ξέρει να παλεύει και δεν τα παρατάει ποτέ.