Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πλέι οφ να είναι... Olympiacos!

Στα πλέι οφ να είναι... Olympiacos!
Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 - 15:04

Δεν έχει τόσο καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει καταφέρει εδώ και καιρό να προκριθεί στην επόμενη φάση και εδώ και αρκετό καιρό επίσης, έχει καταφέρει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Πειραιώτες, έχουν εξασφαλίσει αυτά που έπρεπε, έχουν κατακτήσει την τρίτη θέση και πλέον οφείλουν να κοιτάξουν κάποια πράγματα.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλη την ανάλυση για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα, ποιους τομείς να βελτιώσει, αλλά θα διαβάσετε και μια γενικότερη αναφορά σχετικά με το τι έκανε στα τελευταία παιχνίδια.

Οφείλει φυσικά να δείξει άλλο πρόσωπο στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας και να γίνει ξανά... Olympiacos, αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα η οποία δεν φοβάται κανένα και μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα της ηπείρου.

Διαβάστε επίσης

Αμφιβόλος ο Μάντζαρης

Αμφιβόλος ο Μάντζαρης

Ο Ελληνας γκαρντ είναι άρρωστος και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Πλήρης ενόψει Τερψιθέας

Πλήρης ενόψει Τερψιθέας

Το νικηφόρο σερί τους θέλουν να συνεχίσουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που έχουν καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα καλά με Γκριν

Όλα καλά με Γκριν

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα – Το Σάββατο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.