Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να έχουμε την ίδια δύναμη και ενέργεια»

 «Να έχουμε την ίδια δύναμη και ενέργεια»
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 23:49

Ο Ολυμπιακός εγκλώβισε την Εφές και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη του Θρύλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ενέργεια και ανάγκασαν του Τούρκους να πάνε σε αργό τέμπο.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της Παρασκευής, στην οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βγάλει την ίδια δύναμη και ενέργεια, προκειμένου να πάρει μια ακόμα νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ημασταν όλοι μαζί και δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Αναγκάσαμε την Εφές να βάλει μόνο 32 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είναι ομαδική δουλειά. Τρέξαμε στο γήπεδο και η ενέργειά μας φάνηκε στα ριμπάουντ και τα 18 επιθετικά απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα. Ελέγξαμε τον ρυθμό, όμως έγινε το 1-0, τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Η Εφές παίζει σε γρήγορο ρυθμό και πολλές φορές ανεξέλεγκτο, αλλά στην έδρα μας θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον ρυθμό που μας δίνει ο κόσμος και να βάζουμε εύκολα καλάθια. Αυτό κάναμε βγάζοντας ενέργεια στα ριμπάουντ, γιατί αν δεν τους αφήνεις να τα πάρουν δεν μπορούν να τρέξουν και αναγκάζονται να πάνε σε αργό τέμπο.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Πρέπει να έχουμε την ίδια δύναμη και ενέργεια για να πάρουμε άλλη μια νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Η καλή άμυνα μας χάρισε τη νίκη»

«Η καλή άμυνα μας χάρισε τη νίκη»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Εφές πως το σημαντικό για εκείνον δεν είναι η προσωπική εμφάνιση αλλά η νίκη της ομάδας του.