Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ»

«Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ»
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 23:55

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Εφές και πέτυχε την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο Ερικ Γκριν μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο Θρύλος έπαιξε καλή άμυνα και έλεγξε το ριμπάουντ, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πλουραλισμό στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παίξαμε καλή άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Από εκεί ήρθαν πιο εύκολα τα πράγματα στην επίθεση όπου είχαμε πλουραλισμό. Η Εφές είναι καλή ομάδα και θα επιστρέψει πεινασμένη για να νικήσει γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

Διαβάστε επίσης

«Κλειδί η άμυνά μας»

«Κλειδί η άμυνά μας»

Ο Ντομινίκ Ουότερς τόνισε πως το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν η πολύ καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων».

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές και δίκαια ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

«Η καλή άμυνα μας χάρισε τη νίκη»

«Η καλή άμυνα μας χάρισε τη νίκη»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Εφές πως το σημαντικό για εκείνον δεν είναι η προσωπική εμφάνιση αλλά η νίκη της ομάδας του.