Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 08:26

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και διέλυσε με 87-72 την Εφές, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν δύο ακόμα νίκες για να προκριθούν στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

*Αγριεμένος για την Πόλη

Διαβάστε πλούσιο ρεπορτάζ από τη μεγάλη νίκη του Θρύλου επί της Εφές – Την Παρασκευή το δεύτερο παιχνίδι με τους Τούρκους.

*Ο Ιβάν, οι φίλοι του και το «στήσιμο»

Μπέοι και Λασκαράκηδες σε… εντεταλμένη υπηρεσία για να προκληθεί ζημιά στον Ολυμπιακό με ψέματα που θυμίζουν «Πράβδα» και τον Σαββίδη στο… παρασκήνιο!

Σκάνδαλο μεγατόνων η αναίτια πειθαρχική δίωξη με το «29» για τον Θρύλο, όταν άλλοι έπνιγαν με ή χωρίς… κασκόλ και δεν είχε τεθεί θέμα αφαίρεσης βαθμών.

*«Όχι άλλα λάθη»

Πολλές παρατηρήσεις στους παίκτες από τον Λεμονή – Ρέτσος αντί Μποτία και τακτική για… δύο τελικούς – Οι δοκιμές και οι εντολές του «ερυθρόλευκου» προπονητή.

*Ελπίδες του Μαρτίνες, που βγάζει μάτια στην Αυστραλία

*Ο Λαΐφης και το δύσκολο παζλ της επόμενης άμυνας.

*Στις σελίδες της αγαπημένης σας εφημερίδα θα διαβάσετε επίσης πλούσιο ρεπορτάζ για τις νίκες που πέτυχαν τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο Θρύλος πάει Final 4!

Αυτός ο Θρύλος πάει Final 4!

Απίστευτη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος διέλυσε με 87-72 την Εφές και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Ηγέτης ο Πρίντεζης, τρομερός ο Μάντζαρης, σπουδαίος ο Μιλουτίνοφ,. Την Παρασκευή στο ΣΕΦ για το 2-0!

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές και δίκαια ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

«Κλειδί η άμυνά μας»

«Κλειδί η άμυνά μας»

Ο Ντομινίκ Ουότερς τόνισε πως το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν η πολύ καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων».