Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φοβερή ασίστ του Μάντζαρη στον Μιλουτίνοφ (vid)

Η φοβερή ασίστ του Μάντζαρη στον Μιλουτίνοφ (vid)
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 10:14

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον αγώνα με την Εφές.

Ο γκαρντ του Θρύλου ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μάλιστα έβγαλε την καλύτερη ασίστ της βραδιάς! Συγκεκριμένα, στο τρίτο δεκάλεπτο ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε μια εξαιρετική πάσα στον Μιλουτίνοφ, ο οποίος κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της Εφές!

Δείτε τη φάση:

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο Θρύλος πάει Final 4!

Αυτός ο Θρύλος πάει Final 4!

Απίστευτη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος διέλυσε με 87-72 την Εφές και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Ηγέτης ο Πρίντεζης, τρομερός ο Μάντζαρης, σπουδαίος ο Μιλουτίνοφ,. Την Παρασκευή στο ΣΕΦ για το 2-0!

Ογκόλιθος ο Μιλουτίνοφ!

Ογκόλιθος ο Μιλουτίνοφ!

Τρομερή εμφάνιση από τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος κέρδισε τη μάχη με τους ψηλούς της Εφές και κυριάρχησε κατά κράτος στις δύο πλευρές του παρκέ.

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

MVP o Μιλουτίνοφ (pic)

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές και δίκαια ανακηρύχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.