Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε Φελντέιν μη μιλάς για αηδία…

Ρε Φελντέιν μη μιλάς για αηδία…
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 08:58

Αηδιασμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού τόνισε πως είναι με ποστάρισισμα του στα social media ο Τζέιμς Φελντέιν.

Ο παίκτης των «πράσινων» πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να ξέρω ποιος δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς να μιλούν στους παίκτες με όποιον τρόπο θέλουν; Έχει καταντήσει αηδία».

Εχει δίκιο ο Δομικανός, δεν είναι σωστό να δέχονται οι παίκτες τόσο μεγάλο κράξιμο. Ωστόσο, Τζέιμς αηδιαστικό είναι και να νυχτοπερπατάς πριν από τα παιχνίδια της ομάδας σου, κάτι το οποίο σας έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές από εδώ πέρα.

Και επίσης, αηδιαστικό είναι να γίνεσαι λιώμα στο Κεφαλάρι και να την πέφτεις με αισχρό τρόπο στην κοπέλα του καθενός και να τη γλιτώνεις λόγω του Καλάθη και των ανθρώπων του μαγαζιού.



Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα... (vids)

Χωρίς προβλήματα... (vids)

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τουρκία, που θα γίνει απόψε.

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Ο Τόλης Λεούσης γράφει από την Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές και επισημαίνει ότι δεν γίνεται ο Θρύλος να μην πάρει σε αυτήν την έδρα ένα «διπλό» σε δύο σερί ματς.

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.