Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Εθνική ο Λοτζέσκι

Στην Εθνική ο Λοτζέσκι
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 12:17

Στην προεπιλογή των 24 παικτών του Βελγίου για τα τελικά του Ευρωμπάσκετ που θα γίνει από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου κλήθηκε ο Ματ Λοτζέσκι. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, είναι πάρα πολύ καλός, σταθερός και ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να μην κληθεί από τον Έντι Καστίλ.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα αρχίσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με δυο παιχνίδια με την Ισλανδία, στο νησί. Στις 5 του μηνός του Αυγούστου, τα «λιοντάρια» θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για ένα παιχνίδι και μετά στην Ισπανία.

Στις 7 του μηνός θα παίξουν πρώτα με την Τυνησία και μετά, στις 9 με την Ισπανία. Από τις 17 Αυγούστου έως τις 20, το Βέλγιο θα μετάσχει σε τουρνουά στην Τουλούζ, με τη συμμετοχή τριών ακόμα ομάδων. Στις 17 θα παίξουν κόντρα στην Ιταλία, στις 18 ενάντια στη Γαλλία και στις 19 με το Μαυροβούνιο.

Τέλος, στην Ισπανία, οι Βέλγοι θα παίξουν με τους Ισπανούς στις 23 Αυγούστου και στις 29 του μηνός θα πάνε στην Πόλη.

Το Βέλγιο είναι στον τέταρτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ και την 1η Σεπτεμβρίου θα παίξουν με τη Μεγάλη Βρετανία. Στις 2 θα αντιμετωπίσουν τη Λετονία, στις 4 τη Ρωσία, μία ημέρα αργότερα την Τουρκία και τέλος, στις 7 Σεπτεμβρίου, τη Σερβία.

Διαβάστε επίσης

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Ο Τόλης Λεούσης γράφει από την Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές και επισημαίνει ότι δεν γίνεται ο Θρύλος να μην πάρει σε αυτήν την έδρα ένα «διπλό» σε δύο σερί ματς.

Χωρίς προβλήματα... (vids)

Χωρίς προβλήματα... (vids)

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τουρκία, που θα γίνει απόψε.