Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα»

«Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα»
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 12:25

Μία ακόμα νίκη χρειάζεται η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού στις γυναίκες προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο. Έχει ήδη κερδίσει Αθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι και θέλει τη νίκη στον Βύρωνα το Σάββατο στις 15:30 στο κλειστό «Δημήτρης Καλτσάς» για να σημειώσει την τέταρτη φετινή και να αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Δηλώσεις για το ματς έκαναν οι Ελένη Καπογιάννη και η Εβίνα Μάλτση, με την τεχνικό του Θρύλου να σημειώνει. «Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό ματς, όπως μπορούμε, να τελειώσουμε τη σειρά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε το 2ο σερί πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια της, για να συνεχίσει η Μάλτση.

«Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον μεγάλο τελικό. Για αυτό αγωνιζόμαστε όλοι αυτή τη χρονιά. Ο Αθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Το ματς θέλει προσοχή από εμάς, να κρατηθούμε συγκεντρωμένες και προσεκτικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι, παρότι ήμασταν φορμαρισμένες το προηγούμενο διάστημα και προερχόμασταν από καλές εμφανίσεις, δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσής μας. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην έδρα του Αθηναϊκού, θα είμαστε πιο προσεκτικές και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, κατακτώντας τον τίτλο. Επαναλαμβάνω ότι ο Αθηναϊκός απέδειξε ότι είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος και αυτό πρέπει να είναι «καμπανάκι» για εμάς, για να μην παρουσιαστούμε χαλαρές και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική ο Λοτζέσκι

Στην Εθνική ο Λοτζέσκι

Στην Εθνική ομάδα του Βελγίου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πόλη κλήθηκε ο Ματ Λοτζέσκι.

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Γιατί άργησε τόσο να ξυπνήσει….

Ο Τόλης Λεούσης γράφει από την Κωνσταντινούπολη για τον τρίτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές και επισημαίνει ότι δεν γίνεται ο Θρύλος να μην πάρει σε αυτήν την έδρα ένα «διπλό» σε δύο σερί ματς.