Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευρωπαίος θρύλος ο Σπανούλης»

«Ευρωπαίος θρύλος ο Σπανούλης»
Τρίτη, 2 Μαΐου 2017 - 20:43

Ο Βασίλης Σπανούλης ένας σπουδαίος παίκτης και οι συμπαίκτες του υποκλίνονται στο μεγαλείο του. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος χαρακτήρισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως «Ευρωπαίο θρύλο».

Παράλληλα, ο Ιταλός γκαρντ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Θρύλο και τόνισε ότι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Εφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η σειρά είναι συναρπαστική, με σκαμπανεβάσματα. Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η δουλειά μας είναι να περιορίσουμε την αθλητικότητά τους και να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Είναι μία πολύ μεγάλη μάχη».

Για το κλίμα στο εσωτερικό του Ολυμπιακού: «Αυτή είναι η κουλτούρα εδώ. Χωρίς αυτήν την χημεία, δεν καταφέρνεις τίποτα. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια κι όλοι βοηθούν τον άλλον. Είναι ένα υπέροχο περιβάλλον, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ο κόσμος μας αγαπά και είναι ευλογία για εμάς να βρισκόμαστε εδώ».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν: «Σίγουρα, θέλω να είμαι εδώ. Δεν είναι στο δικό μου χέρι, αλλά περνάω υπέροχα εδώ. Θα δούμε» απάντησε χαρακτηριστικά.

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Τελειώνουν οι λέξεις. Πρώτα απ' όλα, είναι ένας Ευρωπαίος θρύλος, ένας ηγέτης. Η συνέπειά του δείχνει ποιος είναι και το πώς δουλεύει. Οι νέοι παίκτες, όπως ο Έρικ Γκριν, καταλαβαίνουν αμέσως τι σημαίνει ο Βασίλης για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης