Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχετε κάνει ξανά - και ξανά - και ξανά (vids)

Το έχετε κάνει ξανά - και ξανά - και ξανά (vids)
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 12:41

Στη μάχη του Final 4 της Ευρωλίγκας ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, που το απόγεμα κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό. Οι Πειραιώτες έχουν τρομερή παράδοση στις τελικές φάσεις της Ευρωλίγκας, καθώς το 2012 ανέτρεψαν διαφορά 19 πόντων για να πάρουν το ευρωπαϊκό, το 2013, χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα κατάφεραν να την κερδίσουν στον ημιτελικό (52-69) και να πάρουν εν συνεχεία τον τίτλο, ενώ το 2015, κατάφεραν να την κερδίσουν ξανά.

Ο Σπανούλης ήταν on fire όταν έπρεπε, πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και με σημαντικά καλάθια τον οδήγησε στη μεγάλη νίκη με 68-70.

Αυτό το ματς, το σημερινό, δεν έχει σχέση φυσικά με τα προηγούμενα. Κάθε ένα είναι διαφορετικό, αλλά ο Ολυμπιακός, αφού το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν, μπορεί και απόψε.

Θυμηθείτε...

2012-Τελικός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 61-62

2013-Ημιτελικός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 52-69

2015-Ημιτελικός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 68-70

Διαβάστε επίσης

Μπορείτε και εμείς σας πιστεύουμε…

Μπορείτε και εμείς σας πιστεύουμε…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει από την Κωνσταντινούπολη για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και το μέταλλο αυτής της ομάδας στα ματς ζωής και θανάτου.

214 κανάλια θα δείξουν... Θρύλο

214 κανάλια θα δείξουν... Θρύλο

Εκπληκτικά τα νούμερα του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκας, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, 214 κανάλια θα το καλύψουν, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Πρωινό χαλάρωμα στο γήπεδο (vid)

Πρωινό χαλάρωμα στο γήπεδο (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν το... ζέσταμά τους στην Πόλη, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που γίνεται το απόγευμα.