Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελπίζουμε να το επαναλάβουμε»

«Ελπίζουμε να το επαναλάβουμε»
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 13:34

Συνέντευξη σε ξένο μέσο παραχώρησε ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο Final 4, αλλά έχει ταξιδέψει στην Πόλη για να στηρίξει τους υπόλοιπους. Σε αυτά που είπε, έχρισε φαβορί την ΤΣΣΚΑ, αλλά λόγω των ειδικών αυτών παιχνιδιών, δεν χάνει την αισιοδοξία του, σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει όλα αυτά τα οποία έχει καταφέρει στους αγώνες του με τη ρωσική ομάδα. Παράλληλα, ανέφερε πως σε 20 ημέρες θα είναι σε θέση να προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στα σημεία που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό

-Πώς είσαι; Πώς πάει η αποκατάστασή σου;

Πολύ καλά, είμαστε στο τελευταίο στάδιο. Σε περίπου 20 ημέρες θα μπω κανονικά με την ομάδα, αλλά θα δούμε με το τιμ το πρόγραμμα.

-Τι αίσθηση σου δίνει το Final 4;

Πριν, το παρακολουθούσα από την τηλεόραση, τώρα θα περάσω από το γήπεδο για να καθίσω (σ.σ. γελάει). Ίσως κάποια μέρα εκπληρώσω την επιθυμία μου να παίξω σε Final 4. Ωραία ατμόσφαιρα, είναι όλα νέα για μένα, εν αντιθέσει με τους συμπαίκτες μου, που έχουν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια.

-Μπορεί, ενάντια στην πρωταθλήτρια ΤΣΣΚΑ να παίξει με τον ίδιο τρόπο ο Ολυμπιακός;

Η ΤΣΣΚΑ είναι σαφώς το φαβορί. Τα πήγε καλά στην κανονική περίοδο, παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ. Έχουμε έρθει εδώ δίχως πίεση, ελπίζοντας να επαναλάβουμε αυτά τα ωραία που έχουν γίνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

-Σχετικά με την επόμενη σεζόν, θα παραμείνεις στην Ελλάδα ή θα έχουμε άλλα νέα;

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον εκπρόσωπό μου. Θα δούμε τι θα γίνει.

Διαβάστε επίσης

Ο άνθρωπος που δεν... χάνει (vid)

Ο άνθρωπος που δεν... χάνει (vid)

Πέμπτη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη σε Final 4 και στα προηγούμενα οκτώ ματς μετράει τέσσερις προκρίσεις σε τελικό και επτά νίκες - Αυτός είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

214 κανάλια θα δείξουν... Θρύλο

214 κανάλια θα δείξουν... Θρύλο

Εκπληκτικά τα νούμερα του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκας, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, 214 κανάλια θα το καλύψουν, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Μπορείτε και εμείς σας πιστεύουμε…

Μπορείτε και εμείς σας πιστεύουμε…

Ο Τόλης Λεούσης γράφει από την Κωνσταντινούπολη για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και το μέταλλο αυτής της ομάδας στα ματς ζωής και θανάτου.