Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμικάζι στο παρκέ

Καμικάζι στο παρκέ
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 16:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Να τον βλέπεις μελιτζανί από τη συνέντευξη Τύπου κιόλας, είναι μεγάλη δουλειά. Αξία ανεκτίμητη, που έλεγε και η διαφήμιση. Για τον Ομπράντοβιτς λέω, που μάλλον έχει πάρει τα χαμπάρια του ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να αποφύγει τον Ολυμπιακό και ζορίζεται. Πριν φτάσουμε σε αυτόν, όμως, δύο ακόμα κουβέντες για τη μάχη με τον Ιτούδη και τα παραχαϊδεμένα παιδιά της ΤΣΣΚΑ. Το λέω πριν από κάθε ματς μεγάλο, ότι αυτό που μετράει είναι η διάθεση περισσότερο και λιγότερο η τακτική. Ναι μεν ο Ολυμπιακός πρέπει να βασιστεί πάνω στο πλάνο του Σφαιρόπουλου, ναι μεν οι παίκτες του Θρύλου πρέπει να καταφέρουν να ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή τους μέχρι κεραίας, αλλά ακόμα και αν τα κάνουν όλα τέλεια σε τακτικό επίπεδο, αν μπουν στο γήπεδο ψαρωμένοι δεν πρόκειται να έχουν καμία τύχη.

Αντίθετα αν μπουκάρουν σαν καμικάζι μέσα στο παρκέ, αν φροντίσουν να στείλουν το μήνυμα στους Ρώσους ότι θα πέσει πολλή μελανιά και μπόλικο κυνηγητό από νωρίς στο παιχνίδι, τότε θα τους βάλουν από κάτω εύκολα, ακόμα και αν οι μισές από τις οδηγίες του κόουτς δεν βγουν στο γήπεδο, ρε παιδί μου. Με το μάτι να γυαλίζει και διάθεση να μην αφήσουν το παραμικρό ριμπάουντ να πάει χαμένο, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα την περάσουν την ΤΣΣΚΑ και θα πέσουν πάνω στον μελιτζανί. Και θα τους τιμωρήσουν για την αλαζονεία που έδειξαν και εκφράστηκε και μέσω του Κριάπα.

Ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τυχερός που παίζει με τον Ολυμπιακό απέναντι και όχι την Εφές. Αν αυτά που λέει ο μπαγλαμάς ο συγκεκριμένος είναι λόγια δικά του και δεν τα έχει σκεφτεί κανείς δημοσιογράφος, δυο λόγια έχω να πω: πρώτον ότι ο μάγκας αυτός δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, δεύτερον ότι δεν υπήρχε μεγαλύτερο δώρο για τον Ολυμπιακό από τις συγκεκριμένες ατάκες. Και δείχνουν ότι δεν υπολογίζουν την ομάδα του Σφαιρόπουλου κι άρα εύκολα μπορούν να φάνε την καρπαζιά, και βοηθάνε τους παίκτες του Ολυμπιακού να αγριέψουν κι άλλο…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/05/2017)

Διαβάστε επίσης

H Fanzone της Ευρωλίγκας (vids+pics)

H Fanzone της Ευρωλίγκας (vids+pics)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την Fanzone, με τον κόσμο να περνάει όμορφες στιγμές με τους Θρύλους της Ευρωλίγκας.