Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκίνισε» το “Σινάν Ερντέμ”

«Κοκκίνισε» το “Σινάν Ερντέμ”
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 21:55

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Θ. ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ, Τ. ΛΕΟΥΣΗΣ

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν και στην Τουρκία οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι έκαναν δυναμικό «παρών» στο «Σινάν Ερντέμ» και σήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του φετινού Final 4.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν για ακόμη μία φορά κοντά στην ομάδα με στόχο να την βοηθήσουν να φτάσει στο 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με την ρωσική ομάδα και με την βροντερή φωνή τους δίνουν τα πάντα για να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη του Ολυμπιακού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάστε επίσης

MVP ο Πρίντεζης (pic)

MVP ο Πρίντεζης (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ βοήθησε τον Θρύλο να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

«Ο Σπανούλης είναι απίστευτος»

«Ο Σπανούλης είναι απίστευτος»

Ο Κεμ Μπιρτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν χωρίς άγχος στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Δίπλα στον Θρύλο ο Κουντούρης

Δίπλα στον Θρύλο ο Κουντούρης

Στην «Σινάν Ερντέμ» βρέθηκε ο πρόεδρος Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τη μάχη του Θρύλου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.