Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν υπέροχο που έβαλα τα μεγάλα σουτ»

«Ήταν υπέροχο που έβαλα τα μεγάλα σουτ»
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 22:01

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ερικ Γκριν μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός δήλωσε χαρούμενος που έβαλε τα μεγάλα σουτ στο τέλος και παράλληλα υποκλίθηκε στον αρχηγό του Θρύλου, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την Κυριακή και προς το παρόν πανηγυρίζουμε. Ήταν υπέροχο που τελικά έβαλα αυτά τα μεγάλα σουτ, έπειτα από κάποια χαμένα. Ολοι ξέραμε ότι ο Σπανούλης το κάνει αυτό. Ξέρουμε ότι ακόμη κι αν έχει μία, δυο, τρεις κακές περιόδους, στο τέλος θα εμφανιστεί».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Πρίντεζης (pic)

MVP ο Πρίντεζης (pic)

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ βοήθησε τον Θρύλο να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Έτσι πέρασε στον τελικό (vid)

Έτσι πέρασε στον τελικό (vid)

Δείτε σε βίντεο την μεγαλειώδη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και την πρόκρισή του σε έναν ακόμα τελικό της Euroleague.

«Κοκκίνισε» το “Σινάν Ερντέμ”

«Κοκκίνισε» το “Σινάν Ερντέμ”

Οι ΓΑΥΡΟΙ στήριξαν με τη δυνατή φωνή τους τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4.

«Ο Σπανούλης είναι απίστευτος»

«Ο Σπανούλης είναι απίστευτος»

Ο Κεμ Μπιρτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν χωρίς άγχος στον τελικό της Ευρωλίγκας.