Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 08:33

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, έκανε φύλλο και φτερό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Οι Πειραιώτες ήταν πίσω σε όλο το ματς, αλλά έγινε ό,τι το 2012, το 2013 και το 2015 με τα παιχνίδια να θυμίζουν το 2012 και το 2015. Κέρδισε ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση διαρκείας και με έναν Σπανούλη ο οποίος πραγματικά είναι πολύ μεγάλος αθλητής.

Ο Θρύλος γύρισε διαφορά 11 πόντων και επικράτησε με 78-82, κάνοντας τρομερά πράγματα στο γήπεδο. Ο αρχηγός πήρε την μπάλα όταν έπρεπε και οδήγησε την ομάδα του Ολυμπιακού σε μια μεγάλη, σε μια απίστευτη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και σε όλους όσους κάνουν αυτή την ομάδα να δείχνει γιατί είναι ομάδα. Όλο το ρεπορτάζ από την Πόλη, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με δηλώσεις, παρασκήνια και άλλα πολλά, για να μάθετε από πρώτο χέρι όλα τα νέα του Θρύλου μας.

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4 με 82-78 και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας!

«Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

«Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας.