Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχουν εισιτήρια

Δεν υπάρχουν εισιτήρια
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 12:59

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Θ. ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ, Τ. ΛΕΟΥΣΗΣ

Μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πάρα πολλοί ΓΑΥΡΟΙ, έχει γίνει γνωστό πως ξεκινούν για την Τουρκία προκειμένου να δουν από κοντά τον τελικό με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Από τον Ολυμπιακό λένε ρητώς πως δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο και πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν από έξω από το γήπεδο.

Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα, άρα καλό θα ήταν όσοι έχουν αποφασίσει να πάνε στην Τουρκία ή στο γήπεδο για να βρουν εισιτήριο, να μην το κάνουν. Δεν υπάρχει λόγος, πολύ απλά διότι δεν υπάρχει εισιτήριο. Μην πάει ο κόσμος εκεί για να βρει εισιτήριο.

Πρέπει να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όλων. Δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο διαθέσιμο. Από την ΚΑΕ το λένε αυτό. Ό,τι δόθηκε, δόθηκε. Κανένας να μην πάει στο γήπεδο γιατί πιστεύει πως θα βρει έξω, διότι δεν υπάρχει κανένα «μαγικό χαρτάκι».

Διαβάστε επίσης

Θεέ μου, τι κόσμος μαγικός (vid)

Θεέ μου, τι κόσμος μαγικός (vid)

ΣΕΦ έκαναν με τις εκδηλώσεις τους το «Σινάν Ερντέμ» οι περίπου δύο χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ που βρέθηκαν εκεί, οι οποίοι στήριξαν από την αρχή έως το τέλος του αγώνα τη μεγάλη τους αγάπη.

Έτσι τους... τελείωσαν Bill και Γκριν! (vids)

Έτσι τους... τελείωσαν Bill και Γκριν! (vids)

Kill Bill και Έρικ Γκριν ήταν οι πρωταγωνιστές της καλύτερης ασίστ και καλύτερης φάσης αντίστοιχα, σύμφωνα με τα βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο η Ευρωλίγκα.

«Είμαστε 100% έτοιμοι για τον τελικό» (pics)

«Είμαστε 100% έτοιμοι για τον τελικό» (pics)

Ο Γιώργος Πρίντεζης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που έγινε ενόψει του τελικού, σημειώνοντας πως ο Θρύλος βρίσκεται στο σημείο που πρέπει.

Συγχαρητήρια από τους προέδρους, σε όλους (vids)

Συγχαρητήρια από τους προέδρους, σε όλους (vids)

Έναν-έναν περίμεναν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού τους παίκτες τους για να τους συγχαρούν, ενώ συγχαρητήρια στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έδωσαν οι Τεόντοσιτς και Χάινς - Δείτε τα βίντεο.