Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην πέσετε στην παγίδα τους!

Μην πέσετε στην παγίδα τους!
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 10:08

Ολος ο κόσμος είδε τα αίσχη που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ολοι είδαν τη σφαγή του Ολυμπιακού και κατάλαβαν το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Θρύλου.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στο ΣΕΦ, όπου την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τη μεγάλη μάχη, καθώς θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίο θα γεμίσουν το γήπεδο και θα το μετατρέψουν σε «καμίνι»!

Η διαθεση των εισιτηρίων μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής και τα μαγικά χαρτάκια βρίσκονται στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Το ΣΕΦ την Κυριακή θα «βράζει», ωστόσο, ο κόσμος δεν θα πρέπει να πέσει στις παγίδες που θα προσπαθήσουν να στήσουν οι προκλητικοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν θα πρέπει να τους δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Θα πρέπει να έχει κόσμια συμπεριφορά και να στηρίζει με φωνή και χειροκροτήματα την ομάδα.

Πρέπει ο κόσμος να προστατεύσει το γήπεδο και την ομάδα. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου με τον πύρινο λαό του Θρύλου στο πλευρό τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν! Ούτε καν τους «γκρι»...

Διαβάστε επίσης

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Η ΚΕΔ τιμώρησε τον Τόμι Σχινά και ετοιμάζεται να στείλει στο ΣΕΦ τους Ψαριανό και Μάνο, οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι για τέτοια παιχνίδια. Δεν χόρτασαν με τη σφαγή στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζουν και νέα σφαγή στον πέμπτο τελικό!

Ξεφτιλίσατε το μπάσκετ

Ξεφτιλίσατε το μπάσκετ

Θα πρέπει να ντρέπονται οι Αναστόπουλος, Πουρσανίδης και Ανδρικόπουλος, οι οποίοι έσφαξαν τον Θρύλο για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη – Αισχρή διαιτησία, η οποία θύμισε τα αίσχη που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια…

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ντροπή και αίσχος. Οι «γκρι» έσφαξαν τον Ολυμπιακό για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να κάνει το 2-2 στους τελικούς – Ολο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.