Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα από τη Σλοβενία, όλα για όλα με Γαλλία

Ήττα από τη Σλοβενία, όλα για όλα με Γαλλία
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 - 20:59

Η Εθνική μπάσκετ Γυναικών, μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Σερβίας, ηττήθηκε στο παιχνίδι της δεύτερής αγωνιστικής κόντρα στη Σλοβενία με 59-56 και πλέον θα τα δώσει όλα στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στη Γαλλία, για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν και ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έκανε ένα πολύ κακό 4ο δεκάλεπτο επιθετικά και έτσι έχασε το προβάδισμα. Ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι και η διαιτησία δεν ήταν η πρέπουσα, καθώς δόθηκε το πρώτο φάουλ της Σλοβενίας στην περίοδο, 3:15, πριν το τέλος του ματς. Δηλαδή 7 λεπτά παρά κάτι.

Έτσι, η Εθνική έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση και πλέον θα μπουν στην κουβέντα όλα τα ενδεχόμενα ισοβαθμιών, για να δούμε αν η «γαλανόλευκη» θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα, ώστε να πάρει την πρόκριση.

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου 3, Σταμάτη 5 (1), Λύμουρα, Σπυριδοπούλου, Μάλτση 10 (3/13 σουτ, 5 ριμπ., 6 ασ.), Νικολοπούλου 2, Σωτηρίου 4, Κοσμά, Σπανού 9, Καλτσίδου 23 (8/11 δίπ., 1/6 τρίπ., 4/6 βολ., 7 ριμπ.), Φασούλα.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ 11 (2 τρίπ., 9 ριμπ., 6 ασ.), Ζντόλσεκ, Έρτκιτς 11 (1), Πρέζελι 3, Αμπράμοβιτς, Μπάριτς 5 (0/5 τρίπ.), Γιανκόβινα 2, Πίρσιτς 7 (10 ριμπ.), Λίσετς 15 (1), Τρέμπετς, Έβανς 5.

Διαβάστε επίσης

Βελάξτε σαν κατσίκες τώρα!

Βελάξτε σαν κατσίκες τώρα!

Το... ήθος των βάζελων φάνηκε για μια ακόμα φορά από τις αντιδράσεις τους στα social media. Χτυπηθείτε κάτω σαν τα χταπόδια τώρα και βελάξτε σαν κατσίκες.

Στον Ολυμπιακό η Ιβόν Άντερσον!

Στον Ολυμπιακό η Ιβόν Άντερσον!

Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας πλέι μέικερ, η οποία θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.