Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «άσος» Νο.1 στόχος!

Ο «άσος» Νο.1 στόχος!
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 14:14

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τούτη την περίοδο έναν παίκτη που θα μπορεί να ξεκουράζει τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός είναι ο ηγέτης, είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης στη θέση του, αλλά είναι και άνθρωπος. Και χρειάζεται και ξεκούραση. Με τον Θρύλο λοιπόν να έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι και να αναζητά παίκτη που θα τον πλαισιώνει.

Τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα και πρόκειται για τους Τάιρις Ράις, Τζέισον Γκρέιντζερ, Ντουάιτ Μπάικς και Μπράιαν Ρόμπερτς. Αυτές είναι οι περιπτώσεις που κοιτούν από τον Ολυμπιακό και ενδιαφέρον θα έχει τι θα γίνει σχετικά με την περίπτωσή τους.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλο το ρεπορτάζ αναφορικά με τους τέσσερις παίκτες που απασχολούν. Ποιοι έχουν προβάδισμα και γιατί, ενώ ποιοι βρίσκονται λίγο πιο πίσω, επίσης γιατί.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ».

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ

Τα «σπιρούνια» έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και μέχρι το τέλος της 20ης μέρας του Ιούλη οφείλουν να πληρώσουν την ρήτρα του, εάν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Συνεχίζει να ψάχνεται στο 2-3

Συνεχίζει να ψάχνεται στο 2-3

Την ώρα λοιπόν που ο Ολυμπιακός είναι στο σαφάρι της απόκτησης ενός πόιντ γκαρντ, υπάρχει καθαρό πλάνο για την προσθήκη ακόμη ενός περιφερειακού παίκτη.

Το… διετές στον Τζάκσον

Το… διετές στον Τζάκσον

Ο Ολυμπιακός ουδέποτε τον προσέγγισε για διετές κλειστό και ποτέ δεν μίλησε απευθείας με τους προέδρους των «ερυθρόλευκων».