Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 09:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Η σεζόν που πέρασε αναφορικά με το ευρωπαϊκό κομμάτι, φέρεται ως πετυχημένη για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τις σημαντικές απώλειες με τους τραυματισμούς, αψήφησαν ισχυρότερα οικομικά ρόστερ και έφτασαν μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας. Το τρόπαιο δεν ήρθε στον Πειραιά από την Πόλη, όμως στον Ολυμπιακό έχουν πεισμώσει και επόμενος στόχος είναι στο Βελιγράδι να τριτώσει το καλό μετά και τον χαμένο τελικό της Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και φέτος, αποφάσισε μετά και την συναίνεση και προτροπή των ισχυρών ανθρώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, να στηρίξει τον ελληνικό κορμό της ομάδας του και τριγύρω από αυτόν να προσθέσει παίκτες που θα εκτοξεύσουν το σύνολό του.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργο Πρίντεζης θα παραμείνουν οι ναυαρχίδες των προσπαθειών των Πειραιωτών, με τον πρώτο ακμαιότατο και έτοιμο για.. επανάσταση, και τον δεύτερο πιο σίγουρο από ποτέ έπειτα την ανανέωση-ζωής με τον Ολυμπιακό, μέχρι και το 2020!

Μαζί τους; Ο τρίτος (και κάποια στιγμή πρώτος) αρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος προτίμησε τα… σίγουρα και ενδεδειγμένα επιτυχημένα. Ο 27χρονος γκαρντ, μετά από ένα τρελή και γεμάτη ίντριγκα και φήμες υπόθεση για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, παρέμεινε στον σύλλογο που τον έχει φέρει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Δεν είναι οι τρεις τους όμως που θα κρατήσουν ψηλά την ελληνική σημαία στον Ολυμπιακό. Μαζί τους οι δύο «Παπ» του Θρύλου, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με το γνωστό «ισχύς εν τη ενώσει» θα επωμιστούν σε τεράστιο βαθμό, την θέση του σμολ φόργουορντ. Ο Ιωάννης θα διανύσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Λιμάνι και ουσιαστικά φέτος θα ζήσει την πιο απαιτητική σεζόν της καριέρας του. Τον πιστεύουν όλοι, το ξέρει και αυτός, και ήδη έχει μπει στο παρκέ για να ετοιμάσει το κορμί του για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του.

Μαζί τους ο Δημήτρης Αγραβάνης που θα αναζητήσει την θετική εκκίνηση της σεζόν του, που τόσο του λείπει όλο αυτό το διάστημα που είναι στους «ερυθρόλευκους». Στο πλευρό του «Αγρα» ο νεαρός Βασίλης Τολιόπουλος, που εξαρχής και δίπλα στο πρότυπό του, τον Βασίλη Σπανούλη, θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας. Τόσο καιρό έτρεχε με τα κλιμάκια της εθνικής και φέτος είναι η ευκαιρία του για να ξεκινήσει απευθείας με το μυαλό του στην ομάδα του.

Τέλος ο Νίκος Αρσενόπουλος, θα ανέβει επίπεδο, καθώς από την εφηβική ομάδα, θα περάσει στις προπονήσεις της αντρικής, που είναι και το μεγαλύτερο του βήμα μέχρι και το επόμενο.

Διαβάστε επίσης

Σε τουρνουά στην Κρήτη

Σε τουρνουά στην Κρήτη

Όπως έγραψε στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, ο Ολυμπιακός θα μετάσχει μαζί με άλλες ομάδες σε τουρνουά στην Κρήτη.

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ

Τα «σπιρούνια» έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και μέχρι το τέλος της 20ης μέρας του Ιούλη οφείλουν να πληρώσουν την ρήτρα του, εάν θέλουν να τον αποκτήσουν.