Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα υπόψιν οι Πρέιδερ και Λαντερσμπέργκ

Στα υπόψιν οι Πρέιδερ και Λαντερσμπέργκ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 11:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Οπως έχουμε τονίσει τόσο καιρό, ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει μονάχα για παίκτη στον «άσο» αλλά και για έναν ακόμα που θα αγωνιστεί στις θέσεις της περιφέρειας. Οσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν στις ΗΠΑ, μίλησαν με μάνατζερ και μάζεψαν πληροφορίες για αθλητές που μπορούν να στελεχώσουν τον Θρύλο σε αυτές τις θέσεις.

Αρχικά λοιπόν, πέρα από τα εκατοντάδες ονόματα, σύμφωνα με πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ» προτάθηκαν και οι Κέισι Πρέιδερ (1,98μ 26χρ) και Σιλβέν Λαντερσμπέργκ (1,98μ 27χρ) στους «ερυθρόλευκους». Ο πρώτος διαθέτει φοβερή αλτικότητα και έχει έφεση στα ριμπάουντ. Πραγματοποίησε φοβερό σάμερ λιγκ με τους Καβαλίερς και πέρασε το τελευταίο κομμάτι της σεζόν στην Ουλμ έχοντας 8.5 πόντους σε 13 ματς. Ο

δεύτερος είναι γνωστός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι στην ομάδα του λαού εδώ και πέντε χρόνια και πέρσι είχε μαζί της 7 πόντους κατά μέσο όρο, με 25/57 τρίποντα στα 23 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Το κακό είναι πως είναι περισσότερο τριάρι από ότι δύο, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει 2-3 και όχι το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θέλει εκτός από την Ελλάδα να πραγματοποιήσει μία σεζόν αντάξια του ονόματός της και του κύρους της στην Ευρώπη.