Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι την Τετάρτη (19/7) οι ανανεώσεις

Μέχρι την Τετάρτη (19/7) οι ανανεώσεις
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 23:08

Μέχρι την Τετάρτη 19 Ιουλίου θα μπορούν οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα διαρκείας τους στο μπάσκετ και να κλείσουν θέση στο ΣΕΦ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Δευτέρα ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση του ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι για μια ακόμα σεζόν θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους περσινούς κατόχους διαρκείας πως θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες τους για ακόμη δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, η ανανέωση θα μπορεί να γίνει έως και την Τετάρτη 19/07/2019 στις 18:00», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ στην ενημέρωσή της.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θέλει εκτός από την Ελλάδα να πραγματοποιήσει μία σεζόν αντάξια του ονόματός της και του κύρους της στην Ευρώπη.

Παραμένει ο Νίκολα

Παραμένει ο Νίκολα

Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα των Σπερς.

Χρόνια πολλά Πρόεδρε! (pic)

Χρόνια πολλά Πρόεδρε! (pic)

Ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του - Υγεία και πάντα επιτυχίες!