Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία για τον πλέι μέικερ

Στην τελική ευθεία για τον πλέι μέικερ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 23:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι και η πιο καυτή και κομβική για την ολοκλήρωση του ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν έχουν συγκεντρώσει ότι πληροφορία χρειάζεται για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη στον «άσο» και παράλληλα θα συμπλεύσει με τον Βασίλη Σπανούλη στο παρκέ. Ο χαμός του Μακόλουμ ήταν… ελεγχόμενος, καθώς ο Ολυμπιακός είχε καταλάβει πως δεν θα γινόταν ποτέ ο «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών. Για αυτό λοιπόν έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για άλλους στόχους.

Σας εξηγήσαμε τι συμβαίνει με τον Ταϊρίς Ράις και την Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός θέλει να φύγει, οι Καταλανοί έχουν μπλέξει με τον Κερεχέτα για τον Λάρκιν και τα πάντα είναι στον αέρα. Εάν δεν ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τον παίκτη της Μπασκόνια, ο Ράις δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Από την άλλη, η Μπάρτσα δεν είναι ομάδα που «φυλακίζει» τους παίκτες και τους σέβεται ως προσωπικότητες.

Ο Ολυμπιακός περιμένει και τον Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος ήθελε να μεταβεί στην Μπασκόνια, αλλά όσο μένει ο Λάρκιν, τόσο πιο αδύνατο φαντάζει αυτό το σενάριο. Ο κλοιός τον… πνίγει και οι σοβαρές προτάσεις λιγοστεύουν για τον Ουρουγουανό γκαρντ. Σίγουρα λοιπόν, η κατάσταση για τον ίδιο θα ξεκαθαρίσει αυτές τις μέρες και οι προθέσεις του Ολυμπιακού είναι γνωστές προς το πρόσωπό του.

Από την άλλη, ανεβαίνει όλο και πιο πολύ στα μάτια των «ερυθρόλευκων» ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο 31χρονος γκαρντ έχει τα περισσότερα από τα στοιχεία που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Του λείπει λίγο ο όγκος (έχει σκαρί που μοιάζει στον Γκριν), αλλά διαθέτει και την Ευρωπαϊκή εμπειρία (Μπάμπεργκ επί εποχή Κάιλ Χάινς), αλλά και την μπασκετική εμπειρία όντας τόσα χρόνια στην Αμερική και το ΝΒΑ. Η αποστολή του Θρύλου στο Λας Βέγκας είχε επαφή με τον Αμερικάνο εκπρόσωπό του, οι συστάσεις έγιναν και οι Πειραιώτες είναι ενήμεροι για την περίπτωσή του.

Συζήτηση έχει γίνει και για τον Ντουάιτ Μπάικς. Αποτελούσε διακαή πόθο του Ολυμπιακού πριν κάτι χρόνια, αλλά στο Λας Βέγκας εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Ακόμα πάντως ούτε και αυτός έχει κάποια σοβαρή πρόταση από ομάδα των ΗΠΑ και παραμένει ελεύθερος.

Κλείνοντας, οι «ερυθρόλευκοι» κοίταξαν και για παίκτες που έπαιζαν πέρσι στην Ευρωλίγκα αλλά φέτος δεν θα τους δούμε εκεί, δεν είχαν όμως θετική ανταπόκριση (όχι από τον αθλητή αλλά την ομάδα που παίζει) και δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Ετοιμες για την υπέρβαση!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θέλει εκτός από την Ελλάδα να πραγματοποιήσει μία σεζόν αντάξια του ονόματός της και του κύρους της στην Ευρώπη.

Παραμένει ο Νίκολα

Παραμένει ο Νίκολα

Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα των Σπερς.