Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφική στασιμότητα με την περιφέρεια

Μεταγραφική στασιμότητα με την περιφέρεια
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 16:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Η χτεσινή μέρα παραήταν ήρεμη για τους «ερυθρόλευκους» αναφορικά με την επιλογή των δύο μεταγραφικών αποκτημάτων που απομένουν για το κλείσιμο του ρόστερ. Από τους μάνατζερ διαρκώς «σκάνε» προτάσεις για αθλητές, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γράφει και… ξεγράφει ονόματα από την ατζέντα του, όμως ούτε χτες υπήρχε κινητικότητα από μεριάς του Ολυμπιακού.

Οσο περνάει ο καιρός τόσο σφίγγει ο κλοιός για τους «ερυθρόλευκους» σχετικά με τις επιλογές των αθλητών, αν και η αλήθεια είναι πως δεν επικρατεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, ο Γκρέιντζερ συνεχίζει να έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ και την Ισπανία, ενώ οι Μπάικς και Ρόμπερτς μένουν… παρκαρισμένοι. Το κακό είναι πως αμφότεροι βλέπουν τον καιρό να περνάει και θα ζυγίσουν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους. Αναφορικά με το «2-3», παίκτες υπάρχουν και δεν δείχνει να αγχώνει παραπάνω αυτό τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα χτες είχε επικρατήσει το σενάριο οι Πειραιώτες να στραφούν σε παίκτη που δεν έχει ακουστεί και γραφτεί πουθενά για τη θέση του πλέι μέικερ. Είναι σύνηθες φαινόμενο ο Θρύλος να κινείται άκρως μυστικά και ο αθλητής να γίνεται γνωστός όταν ουσιαστικά έχει κλείσει.

Διαβάστε επίσης

Μειώνονται οι ομάδες στην Α1

Μειώνονται οι ομάδες στην Α1

Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 14 ομάδες, στο επόμενο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 13, ενώ τη σεζόν 2019-2020 ο αριθμός θα πέσει στις 12.