Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα βασικά θέματα της Ευρωλίγκα η μεταγραφή του Τόμπσον

Στα βασικά θέματα της Ευρωλίγκα η μεταγραφή του Τόμπσον
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 - 19:47

Στα βασικά θέματα της επίσημης ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έγινε η εξαιρετική κίνηση του Ολυμπιακού, που απέκτησε τον Χόλις Τόμπσον. Η διοργανώτρια, έκανε ξεχωριστό κομμάτι, για τη μεταγραφή του φιναλίστ της περυσινής Ευρωλίγκας, σχολιάζοντας παράλληλα, ότι με αυτήν την μετακίνηση ο Θρύλος έγινε ακόμα πιο επικίνδυνος.

Παράλληλα, στο αφιέρωμα της Ευρωλίγκας, γίνεται αναφορά στα στατιστικά του Τόμπσον, αλλά και στην επιλογή του να αφήσει το NBA, προκειμένου να έρθει στην Ευρώπη. Τέλος, γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι με αυτή τη μεταγραφή ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ρόστερ του ενόψει της νέα σεζόν.

«Ο Χόλις Τόμπσον (2.03 μέτρα, 26 ετών) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Φιλαδέλφεια στο NBA, όπου αγωνίστηκε συνολικά 265 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 95 στη βασική πεντάδα. Πλέον είναι πανέτοιμος ώστε να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, με τα «ερυθρόλευκα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

«Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

«Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τις εμφανίσεις της Εθνικής κόντρα σε Ρουμανία και Μεγάλη Βρετανία και τόνισε ότι η Εθνική ομάδα έχει πλουραλισμό και μπόλικο ταλέντο.