Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πήγε τα ταλέντα του στην Ελλάδα»

«Πήγε τα ταλέντα του στην Ελλάδα»
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 - 23:00

Θεόφιλος Τυριντζής

Η απόκτηση του Χόλις Τόμπσον από τον Ολυμπιακό, όπως αναμενόταν, δεν έγινε θέμα μόνο από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης, αλλά και στην Αμερική. Αρκετά ειδησεογραφικά δίκτυα μετέφεραν τη μεταγραφή του 26χρονου Αμερικανού φόργουορντ/γκαρντ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό με τον Rexwell Villas μάλιστα του clutchpoints να χρησιμοποιεί την περίφημη φράση του Λεμπρόν Τζέιμς όταν πήγε στο Μαϊάμι, γράφοντας «ο Χόλις Τόμπσον πάει τα ταλέντα του στην Ελλάδα». Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα έγινε και στο γεγονός πως θα έχει συμπαίκτη στον Ολυμπιακό έναν ακόμη πρώην ΝΒΑer, τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος επίσης έχει υπογράψει στους «ερυθρόλευκους»!

Στο ανάγνωσμα της είδησης αρκετοί Αμερικανοί ξαφνιάστηκαν, καθώς υποστηρίζουν πως ο Χόλις Τόμπσον θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί ίσως το 10ο συμβόλαιο σε μία ομάδα, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά τους Πέλικανς, τους Κλίπερς και τους Μπακς. Αναρωτιούνται γιατί δεν τους έκανε ο 26χρονος με το «δολοφονικό» σουτ. Ο Τόμπσον είχε προτάσεις η αλήθεια είναι από ομάδες του ΝΒΑ, ωστόσο καμία από αυτές δεν είχε τους όρους που θα ήθελε ο ίδιος και γι’ αυτό έστρεψε εξολοκλήρου την προσοχή του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, με στόχο να παίξει έναν χρόνο στο ανώτατο επίπεδο της Ευρωλίγκας και από κει και πέρα να διεκδικήσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ το επόμενο καλοκαίρι!

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/08/2017)

Διαβάστε επίσης

Πιο δύσκολη η… διαχείριση!

Πιο δύσκολη η… διαχείριση!

Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό μεγάλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες του, ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ικανοποιημένοι, αλλά και αυτοί από την πλευρά τους θα πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση.

Δολοφόνος από το τρίποντο

Δολοφόνος από το τρίποντο

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον «μπόμπερ» του Θρύλου, Χόλις Τόμπσον, ο οποίος έχει τρομερά ποσοστά στο μακρινό σουτ.