Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά (pic)

Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά (pic)
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:32

Στο Μέτσοβο, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία του, βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο να επιστρέψουν στο θρόνο τους.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, με τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη να αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες. Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηγέτης του Θρύλου στο instagram, στην οποία κάνει γυμναστική με βάρη! «Προετοιμασία χωρίς βάρη δεν γίνεται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Προετοιμασια χωρις βαρη δεν γινεται ?♀️ #metsovo#proetoimasia2017

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on

Διαβάστε επίσης

Με Τιλί η προετοιμασία του Θρύλου (vid)

Με Τιλί η προετοιμασία του Θρύλου (vid)

Ο Γάλλος φόργουορντ ενσωματώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο και την Κυριακή πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Κόντρα στην Σλοβενία η Εθνική

Κόντρα στην Σλοβενία η Εθνική

Πάση θυσία νίκη θέλει σήμερα η «γαλανόλευκη», προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Πιάνει δουλειά ο Τιλί

Πιάνει δουλειά ο Τιλί

Ο Γάλλος βρίσκεται στο Μέτσοβο και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού – Ολο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.