Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλειά, δουλειά, δουλειά...

Δουλειά, δουλειά, δουλειά...
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:23

Δύσκολη και πολύ απαιτητική θα είναι και η νέα χρονιά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να δώσει πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι η χρόνια εξαρτάται από την προετοιμασία και γι’ αυτό δεν χαρίζεται στους παίκτες του. Τους… λιώνει στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμοι και να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της νέας σεζόν.

Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν δυνάμεις για να μπορέσουν να ανέβουν τον… Γολγοθά και να φτάσουν ως το τέλος χωρίς να μείνουν από… καύσιμα. Στόχος του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι η επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το… θαύμα στην Ευρωλίγκα, το οποίο λίγο παραλίγο να πετύχουν την περσινή σεζόν, όταν και έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)

H ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Αλφόνσο Φορντ, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών.