Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:13

Με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη ξεκινάει τη νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκες» χωρίστηκαν σε γκρουπ και τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι νταμπλούχες πέρασαν με επιτυχία τα τεστ στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και πλέον επικεντρώνονται στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ελένη Καπογιάννη θέλει οι παίκτριές της να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμες στα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Νέα τρομερή εμφάνιση από τον Στρέλνιεκς

Νέα τρομερή εμφάνιση από τον Στρέλνιεκς

Ο παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Λετονίας ήταν φοβερός και στην αναμέτρηση της χώρας του κόντρα στην Μ. Βρετανία, βοηθώντας την με 13 πόντους και 9 ασίστ να φτάσει στη νίκη με 97-92.

Αύριο 5/9 η κλήρωση της Α1

Αύριο 5/9 η κλήρωση της Α1

Ο Ολυμπιακός θα μάθει την Τρίτη στις 18:30 το πρόγραμμα των αγώνων του για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν βραβεύσεις.

Με την πλάτη στον τοίχο η Εθνική

Με την πλάτη στον τοίχο η Εθνική

Με νίκη κόντρα στην Φινλανδία έχει πιθανότητες ακόμα και για την τρίτη θέση, αλλιώς θα παλέψει για την πρόκριση στον «τελικό» με την Πολωνία.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» (pic)

H ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Αλφόνσο Φορντ, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών.