Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μικρά και ασφαλή συμπεράσματα από το Μέτσοβο

Μικρά και ασφαλή συμπεράσματα από το Μέτσοβο
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 09:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ολη αυτή η περίοδος ήταν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Να δει πώς μπορούν οι παίκτες του να ανταποκριθούν στα θέλω του και η λειτουργία της ομάδας του Πειραιά, παρά τις όποιες απουσίες της.

Οπως και αν έχει, όμως, σίγουρα βγήκαν κάποια μικρά, αλλά ασφαλή συμπεράσματα από τις εννιά μέρες που οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο Μέτσοβο.

Για να γίνουμε όμως κατανοητοί. Ξεχώρισε για τη φυσική του κατάσταση και τον τρόπο που αγωνίστηκε με τα Τρίκαλα ο Βασίλης Σπανούλης. Πράγμα που δεν είναι διόλου παράξενο, γιατί ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι τρελός με το σώμα του και προσέχει υπερβολικά τη διατροφή του. Για την εποχή του ήταν σούπερ, τα τρεξίματά του αέρινα και έπαιρνε με τον γνωστό του τρόπο το πικ εν ρολ, πασάροντας είτε στον Μιλουτίνοφ είτε στον Μακλίν.

Μιλώντας τώρα για τον Σέρβο σέντερ, δείχνει άκρως ανανεωμένος στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Εχει βάλει μυϊκή μάζα ο «Μίλου», ο Σφαιρόπουλος προσπαθεί να του δώσει τον ρόλο του… Αντε Τόμιτς στην Μπαρτσελόνα. Δηλαδή εκτός από το ποστ παιχνίδι, να είναι ο παίκτης που περνάει η μπάλα στο ζωγραφιστό και ταυτόχρονα να παίρνει την απόφαση της επίθεσης. Να ποστάρει ή να πασάρει στον παίκτη που είναι αμαρκάριστος ή που κάνει κίνηση προς το καλάθι.

Κλείνοντας, άριστες εντυπώσεις έχει αφήσει ο Χόλις Τόμπσον. Παρότι δεν είναι πάνω από μήνα στη χώρα μας, ο Αμερικανός φόργουορντ δείχνει να εγκλιματίζεται ήδη. Εχει το μυαλό του στην επίθεση, τρέχει καλά το παρκέ, λατρεύει το τρανζίσιον και την εκτέλεση.

Μέχρι στιγμής έχει θετικές στιγμές στην προετοιμασία, όντας από τους παίκτες που παίρνουν διαρκώς εντολές από τον Σφαιρόπουλο. Του έχει φτιάξει συστήματα για να σκοράρει και τα δοκίμασε αρκετά στο πρώτο φιλικό των Πειραιωτών στο Μέτσοβο και αναμένεται να τα δούμε στα επόμενα που θα πραγματοποιήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε επίσης

Basketball Legend ο Ίβκοβιτς (vid)

Basketball Legend ο Ίβκοβιτς (vid)

Ύψιστη τιμή στον Ντούντα, καθώς στο ματς της 20ής Σεπτεμβρίου, θα βραβευτεί από την Ευρωλίγκα ως Euroleague Basketball Legend.

Αυτοί παίζουν στο φιλικό

Αυτοί παίζουν στο φιλικό

Η Ευρωλίγκα αποκάλυψε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν τον Ίβκοβιτς.

Η καλή δουλειά των μικρών

Η καλή δουλειά των μικρών

Οι μικροί δούλεψαν σκληρά στο Μέτσοβο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

Ξανά στον Ερυθρό Αστέρα ο Άντιτς

Ξανά στον Ερυθρό Αστέρα ο Άντιτς

Την απόκτηση του Πέρο Άντιτς, ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας, με τον 35χρονο να επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου ύστερα από δέκα χρόνια.