Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα μέτρα μας η Ρωσία»

«Στα μέτρα μας η Ρωσία»
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 - 14:26

Τη χαρά του που η Ελλάδα απέκλεισε τη Λιθουανία και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ρωσία, εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Ρώσους και ανέφερε πως ο αντίπαλος είναι στα μέτρα μας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη σαν αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Ήταν πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι κι έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσεις».

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε τα πάντα»

«Θα δώσουμε τα πάντα»

Στη ζώνη των μεταλλίων θέλει να δει την Ελλάδα ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα.

Αυτοί παίζουν στο φιλικό

Αυτοί παίζουν στο φιλικό

Η Ευρωλίγκα αποκάλυψε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν τον Ίβκοβιτς.

Basketball Legend ο Ίβκοβιτς (vid)

Basketball Legend ο Ίβκοβιτς (vid)

Ύψιστη τιμή στον Ντούντα, καθώς στο ματς της 20ής Σεπτεμβρίου, θα βραβευτεί από την Ευρωλίγκα ως Euroleague Basketball Legend.