Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εντυπωσιακή πορεία του Στρέλνιεκς στο Ευρωμπάσκετ

Η εντυπωσιακή πορεία του Στρέλνιεκς στο Ευρωμπάσκετ
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:06

Καταπληκτικός ήταν στο φετινό Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα της Λετονίας ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο 28χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση, βοηθώντας τη χώρα του να φτάσει στους «8» του τουρνουά, όπου και γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από την Σλοβενία.

Ο Λετονός απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει τεράστια ποιότητα και ταλέντο, ενώ έχει και την κατάλληλη ωριμότητα στο παιχνίδι του, κάτι το οποίο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο τη φετινή σεζόν.

Ο Στρέλνιεκς τελείωσε το Ευρωμπάσκετ με φοβερά νούμερα, έχοντας 7.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ ανά παιχνίδι, αριθμοί που αποδεικνύουν τις πολύτιμες βοήθειες που έδωσε στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Λετονία έχει στο ρόστερ της NBAers (Πορζίνγκις, Μπερτάνς), καθώς και παίκτες με τεράστιο ταλέντο, όπως ο Τίμα, γεγονός που αυξάνει ακόμη περισσότερο τη δουλειά που έκανε ο Στρέλνιεκς στην ομάδα, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να βοηθήσει τη χώρα του.

Πλέον, ο 28χρονος αναμένεται να ξεκουραστεί κάποιες ημέρες και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την αποστολή των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μόνο ικανοποίηση μπορούν να έχουν από την επιλογή του Λετονού, μετά και τις τρομερές του εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

«Εσκασε»…

«Εσκασε»…

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την Ρωσία (69-74) και αποκλείστηκε από το φετινό Ευρωμπάσκετ, «πληρώνοντας» την κούραση των παικτών της…

Και ο Ερτέλ στο ΣΕΦ στις 20/9

Και ο Ερτέλ στο ΣΕΦ στις 20/9

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι στο φιλικό ματς προς στιγμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς θα βρίσκεται και ο Γάλλος άσος.

Αυτά θα προσφέρουν…

Αυτά θα προσφέρουν…

Ο Κώστας Μέξας σκιαγραφεί στον «ΓΑΥΡΟ» τους Τόμπσον, Μακλίν και Τιλί και εξηγεί τα κέρδη του Ολυμπιακού με την προσθήκη τους.