Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νομίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για την πατρίδα μας»

«Νομίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για την πατρίδα μας»
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:15

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρωσία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, γνωρίζοντας την ήττα και έτσι έμεινε εκτός των μεταλλίων σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

«Σκληρή στιγμή για εμάς. Είχαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, ελέγχαμε καλά το παιχνίδι στα πρώτα πέντε λεπτά. Και στο δεύτερο ήταν επίσης καλά, όμως μετά χάσαμε την συγκέντρωση και κάναμε εύκολα λάθη. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν σχετικά με το ποια ομάδα θα ευστοχήσει στις πιο κρίσιμες κατοχές και αυτό το έκανε η Ρωσία. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας» και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να γυρίσουμε σπίτι, είναι κακή στιγμή για εμάς. Το πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στο τουρνουά. Ξεκινήσαμε περίεργα το τουρνουά, δεν παίζαμε καλό μπάσκετ, αλλά μετά βελτιωθήκαμε. Νομίζαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για την πατρίδα μας. Συγχαρητήρια στην Ρωσία και σε όλους στην ομάδα για την προσπάθεια»

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο τεστ με Προμηθέα Πατρών

Δεύτερο τεστ με Προμηθέα Πατρών

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Πάτρας στο ΣΕΦ το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του.

«Εσκασε»…

«Εσκασε»…

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την Ρωσία (69-74) και αποκλείστηκε από το φετινό Ευρωμπάσκετ, «πληρώνοντας» την κούραση των παικτών της…